MV AGUSTA piedāvā jaunu tūrisma motociklu ar jaunu tehnoloģiju

MOTOpower.lv,
22-06-2018

Pusautomātiskās ātrumkārbas automašīnām ilgu laiku jau ir ierasta lieta, taču motociklu izstrādes jomā tās vēl nav tik izplatītas. Pēdējo gadu laikā vairāki motociklu ražotāji aizvien vairāk pievēršas šādas motociklu ātrumu pārslēgšanas tehnoloģijas izstrādei, kā piemēram, Honda, kas jau tirdzniecībā ir laidusi vairākus ar pusautomātisko sajūgu aprīkotus modeļus (VFR, Goldwing un Africa Twin).

Arī ''MV AGUSTA'' piedāvā pirmo tūrisma motociklu ''Turismo Veloce 800 Lusso SCS'', kas aprīkots ar pavisam jauno pusautomātiskā sajūga tehnoloģiju. ''MV AGUSTA'' šo tehnoloģiju izstrādājusi kopīgi ar amerikāņu kompāniju "Rekluse".

Jaunā ''Smart Cluth System'' dod iespēju motocikla vadītājam izvēlēties: lietot sajūgu ātrumu pārslēgšanai kā jau ierasts vai arī paļauties uz jauno sistēmu, vairāk koncentrējoties uz pašu braukšanu, ceļu un vairāk izbaudot to. Tātad jaunās ''MV AGUSTA'' sistēmas galvenā ideja jeb mērķis ir uzlabot motocikla veiktspēju, motocikla vadītāja braukšanas komfortu un samazināt tā stresu vai spriedzi, vadot motociklu.