Cross Country LIEPĀJA 2019 absolūtās ieskaites uzvarētājs tiks pie STIHL RE88 augstspiediena mazgātāja un 300 eiro naudas balvas

Luīze Vīksna, LaMSF,
20-03-2019

Vēl tikai nepilnas divas nedēļas. Ar nepacietību skaitām dienas līdz Cross Country “LIEPĀJA 2019” sezonas atklāšanai!

30.martā, Liepājā, „Motoparks Lauma” moto kompleksā notiks Baltijas kausa pirmais posms un Latvijas kausa pirmais posms Cross Country. Pagājušajā gadā šajā trasē pulcējās liels dalībnieku skaits, teju divsimt dalībnieki no Baltijas valstīm. Vai šogad šis dalībnieku skaits tiks pārsniegts?

Sacensību organizatori uz sacensībām aicina visus braukt gribētājus enduro sportistus, motokrosa braucējus, kā arī citu motosporta veida piekritējus un, protams, skatītājus un atbalstītājus, lai kopā atklātu 2019. gada enduro sporta sezonu!

Un kas gan ir sacensības bez noderīgām balvām? Organizatori ir īpaši padomājuši un sarūpējuši vērtīgas balvas sacensību uzvarētājiem no firmas “STIHL” un “STOKKER”. Absolūtā vērtējuma uzvarētājs balvā saņems “STIHL RE88” augstspiediena mazgātāju un naudas balvu no “REVOR” 300 eiro apmērā. Pārējiem sacensību uzvarētājiem vērtīgas un noderīgas balvas no “STOKKER” un “STIHL”. Kopējais balvu fonds 2000 eiro.

Dienas kārtība:
Pirmais starts solo klasēm 1h braucienam plkst. 11.30
Otrais starts solo klasēm 2h braucienam plkst. 11.30
Trešais starts kvadriciklu klasei 1.5 h braucienam plkst. 14.30
Apbalvošana ~ plkst.17.00.

Ja motociklu klasēs būs pieteikušies vairāk par 160 dalībniekiem, tad ar sacensību galvenā tiesneša lēmumu motociklu klases var tikt sadalītas divos atsevišķos braucienos ar startu:
Motociklu klasēm ar 60 min brauciena ilgumu – plkst. 11:30
Motociklu klasēm ar 90 un 120 minūšu brauciena ilgumu – plkst. 13:00
Kvadriciklu klasēm – plkst. 15:45 (attiecīgi var tikt mainīti arī kvadriciklu, iepazīšanās apļa un dalībnieku sanāksmes laiki).

Pirms sacensībām noteikti iesakām izlasīt sacensību nolikumu, lai sacensību dienā viss būtu skaidrs un saprotams. To atradīsiet
ŠEIT

vai
ŠEIT

Aizpildot reģistrācijas anketu elektroniski, sacensību dienā ātrāk varēsi izstāvēt rindu un ērtāk pieteikties sacensībām. Reģistrējies – www.enduromanager.eu līdz 29. marta plkst. 14:00. Neskaidrību gadījumā sazinies ar dbluma@inbox.lv.

“Motoparks Lauma” atrodas Pulvera ielā 9, Liepājā. Ieeja skatītājiem bez maksas!
Skatītāji un līdzjutēji laipni aicināti pavadīt brīvdienas motosporta noskaņās.

Atceries, ka motosports ir paaugstinātas bīstamības sporta veids, un aicinām būt uzmanīgiem, ievērot norobežojošās lentas un tiesnešu norādījumus, kā arī īpaši pieskatīt savas jaunākās atvases un suņus. Esam par drošu motosportu!