Jau ceturto gadu Drošas Motobraukšanas dienas BKSB

SFRT,
01-04-2019

Šī gada 18.,19. un 21. aprīlī norisināsies, jau par tradīciju kļuvušais pasākums “Drošas braukšanas dienas”.

“Latvijas Motoklubu Asociācija” sadarbībā ar SFRT Motosports, “1. Moto skolu” un CSDD aicina visus motobraucējus, tieši nedēļu pirms 2019. gada moto sezonas atklāšanas atsvaidzināt pa ziemu iesīkstējušās moto vadīšanas prasmes Biķernieku Kompleksajā Sporta Bāzē.

Ņemot vērā iepriekšējā gada milzīgo atsaucību, arī šogad pasākums norisināsies veselas 3 dienas. Tas ļaus dalībniekiem izvelēties sev atbilstošāku dienu un laiku, kā arī dos iespēju plašākam interesentu lokam apmeklēt šo pasākumu.

Visu treniņa laiku trasē atradīsies vairāki drošas braukšanas instruktori, kuri pavadīs braucējus trasē un labprāt atbildēs uz dalībniekus interesējošiem jautājumiem. Lekcijas veidā tiks sniegtas konsultācijas par motobraukšanas pamatprincipiem un notiks praktiskās braukšanas nodarbības, braukšanas instruktoru pavadībā. Trasēs tiks izvietoti atskaites punkti, lai braucēji varētu izvēlēties optimālu trajektoriju dažādu konfigurāciju līkumiem. Organizatori atgādina, ka pasākuma galvenais mērķis ir labāk izprast tieši Tava motocikla uzvedību, tāpēc dalība pasākumā notiek izmantojot savu motociklu, neatkarīgi no tā tipa vai jaudas. Sakarā ar to, ka sezona jāuzsāk ne tikai ar labām braukšanas prasmēm, bet arī ar atbilstošā tehniskā stāvoklī esošu tehniku, pirms došanās trasē visiem motocikliem tiks veikta tehniskā kontrole. Tās laikā dalībnieki tiks informēti par motocikla tehnisko stāvokli, un lietām, kurām, iespējams, būtu jāpievērš uzmanība. Organizators patur tiesības apmācībās neļaut piedalīties ar motocikliem, kuru tehniskais stāvoklis var apdraudēt paša braucēja, vai citu dalībnieku drošību.

Laiks: Šī gada 18., 19. un 21. aprīlis. No plkst. 10:00 – 16:00

Dalība bezmaksas iepriekš reģistrējoties SFRT

Drošu motobraukšanu atbalsta: CSDD, LTAB OCTA, Biķernieku Kompleksā Sporta Bāze, Motul, Ceļu Pārvalde, Max Moto, Interum Technologies, Tanders, MOTOpower.lv.