Uz 5 jautājumiem atbild Andris Grīnfelds

LaMSF,
13-06-2019

1) Ko sagaidi no Eiropas čempionāta enduro Madonā?

Eiropas čempionātu Madonā gaidu ar nepacietību, jo man tās būs pirmās Eiropas līmeņa sacensības klasiskajā enduro un pie tam Latvijā. Gatavojos tam, ka tās būs divas diezgan smagas, bet interesantas dienas.

2) Kāpēc IR jāpiedalās šajā posmā?

Šogad tās ir visaugstākā mēroga enduro sacensības, kādas norisināsies Latvijā.

3) Esi jau sācis gatavoties un kā gatavojies šim posmam?

Gatavojamies šim posmam jau kopš sezonas sākuma. Labs treniņš bija jau notikušais Latvijas čempionāta posms enduro sprintā Madonā. Pēc iepriekšējām sacensībām Paikusē man bija neliela pauze un atpūta, bet esam atgriezušies ritmā un regulāri trenējamies gaidāmajām sacensībām Madonā.

4) Kāds būtu Tavs ieteikums vai pamudinājums, lai arī citi Latvijas spēcīgie motosportisti piedalītos Eiropas čempionātā enduro Madonā?

Grūti izteikt kādu pamudinājumu. Domāju, ka visi sportisti ir informēti par sacensībām un zina arī to, ka būs interesanta trase, labi organizētas sacensības un daudz dalībnieku. Protams, žēl, ka pašreiz Eiropas ieskaitē esam tikai 3 sportisti no Latvijas, bet par tādu iznākumu komentēt vairāk varētu organizatori vai enduro komisijas pārstāvji.

5) Kādi ir Tavi veiksmes rituāli pirms starta?

Nekādus īpašus veiksmes rituālus sacensību rītā vai pirms starta neveicu. Es ticu Dievam un zinu, ka viņš mani sargā un palīdz sacensībās un to arī uzskatu par savu veiksmi. Svarīgi,protams, ir iesildīties un uzvilkt formu.