MXGP of Latvia 2020

Negantelis,
26-12-2019

2020. gads iezīmēs jaunas desmitgades sākumu, taču dažas vērtības saglabāsies nemainīgas. Viena no tām - Pasaules čempionāta motokrosā MXGP atgriešanās Latvijā, mototrasē \\\\\\\\\\\\\\\"Zelta Zirgs\\\\\\\\\\\\\\\", kur jau 11 gadu pēc kārtas pie starta barjeras stāsies visu kontinentu spēcīgākie motokrosa braucēji, tostarp arī vairākas pašmāju un kaimiņvalstu zvaigznes.





Sacensību organizators Kristers Serģis, jautāts par to, kādēļ vērts apmeklēt motokrosu arī nākamgad, atzina, ka 2020. gads MXGP būs īpašs dažādu iemeslu dēļ. "Ir patiess prieks, ka Latvijas valdība ir radusi iespēju turpināt atbalstīt motokrosa svētkus, veicot licences apmaksu.

Paldies Latvijas motosporta federācijai un visiem cilvēkiem kuri iesaistījās, lai Latvijā arī 2020. gadā notiktu šis pasākums. Sacensības Latvijā norisināsies jau 11. reizi, un ir pamats cerēt, ka nākošā gada MXGP sezonā līdzjutējus sagaidīs īpaši aizraujošas cīņas trasē, jo par čempiona titulu spēkosies gan pieredzējuši sportisti, kā Antonio Kairoli, Džefrijs Herlingss, Pauls Jonass un Tims Gajsers, gan klases jaunpienācēji, piemēram, aizvadītā gada MX2 laureāts Horhe Prado. Protams, liela uzmanība tiks veltīta arī jaunaizveidotajai EMXOPEN ieskaitei, kura pavērs iespēju uzplaukt jauniem, starptautiskajā platformā vēl nezināmiem talantiem. 13. un 14. jūnijā aicinu ikvienu motosporta mīļotāju doties uz Ķegumu, lai klātienē vērotu gan pasaules līmeņa superzvaigznes, gan atbalstītu pašmāju sportistus cīņā par uzvaru."

Biļešu tirdzniecība tiks uzsākta piektdien, 13. decembrī, plkst. 13:00. Nedēļas nogales biļetes cena pieaugušajiem līdz 31. decembrim būs EUR 39, savukārt pusaudžiem un senioriem - EUR 30. Vairāk informācijas pieejama http://www.latviamxgp.com/lv/.