Biļešu tirdzniecība uz MXGP of Riga un MXGP of Kegums posmiem.

Motopower,
18-07-2020

Vakar, 14. jūlijā, tiks uzsākta biļešu tirdzniecība uz MXGP of Riga un MXGP of Kegums posmiem. Pirmo reizi FIM Pasaules čempionāta vēsturē sacensību posmi notiks ar mazāk nekā nedēļas starpību, pirmajām sacīkstēm noritot 8. un 9. augustā, pēcāk atgriežoties 11. un 12. augustā un Latvijas motokrosa triloģijai noslēdzoties sekojošajā nedēļas nogalē 15. un 16. augustā.

Vēl neredzētā formāta sacensības notiks '"Zelta Zirga" trasē Ķegumā, kur aizvadītajos gados jau 10 reizes ir notikuši Pasaules čempionāta posmi.

Jau ziņots, ka 8. un 9. augustā pēc aptuveni piecu mēnešu pauzes Ķegums pulcēs FIM Pasaules čempionāta motokrosā atlētus, lai atsāktu sacensību norisis. Atjaunotā nolikuma ietvaros čempionāts atgriezīsies sestdien, 8. augustā, kad pie starta barjeras stāsies Eirpoas čempionāta, tostarp jaunizveidotās EMXOPEN klases, braucēji, savukārt svētdien trasē dosies MXGP un MX2 ieskaišu atlēti. Līdzīgs formāts būs sagaidām arī pāris dienas vēlāk – 11. un 12. augustā – notiekošajā MXGP of Riga, Eiropas čempionāta pārstāvjiem aizvadot laika treniņus, kvalifikācijas braucienu un finālbraucienus otrdien, bet Pasaules čempionāta sportistiem – trešdien. Analogs formāts tiks ievērots arī MXGP of Kegums ietvaros, sestdien startējot Eiropas čempionāta braucējiem, bet svētdien trasi noslēdzošo reizi pierūcinot MXGP un MX2 zvaigznēm.



Kur ir iespējams iegādāties biļetes?

Biļetes ir iespējams iegādāties www.bilesuserviss.lv tirdzniecības kasēs vai internetā. Biļešu pārdošana notiks iepriekšpārdošanā, un uz vietas trasē biļetes varēs iegādāties pie nosacījuma, ja iepriekšpārdošanā nebūs izpirkts atļautais biļešu skaits.



Kā tiks izvēlēti skatītāji, kuri tiks ielaisti trasē?

Apmeklētāji, kuri būs iegādājušies biļetes iepriekšpārdošanā uz konkrēto sacensību dienu, varēs motokrosu vērot klātienē Ķegumā.



Esmu iegādājies biļeti iepriekšpārdošanā. Uz kuru no posmiem varu ierasties? Vai biļete ir derīga abas sacensību dienas?

Biļetes, kuras šobrīd ir iegādātas internetā vai biļešu tirdzniecības kasēs, sniedz iespēju apmeklēt pirmo - MXGP of Latvia - posmu, kas norisināsies 8. un 9. augustā. Iegādātās biļetes sniedz iespēju apmeklēt tikai šo sacensību posmu abas sacensību dienas.



Vai būs pieejamas vienas un divu dienu biļetes?

Divu dienu biļetes ir pieejamas tikai uz pirmo - MXGP of Latvia - posmu 8. un 9. augustā.

Uz MXGP of Riga un MXGP of Kegums posmiem ir iespējams iegādāties vienas dienas biļetes uz katru dienu atsevišķi.



Vai tiks piemērotas atlaides invalīdiem un pensionāriem?

Latvijas republikas 1.un 2. grupas personas ar invaliditāti sacensības drīkstēs apmeklēt bez maksas, iepriekš sūtot pieprasījumu uz e-pastu mxgplv@gmail.com un klāt pievienojot derīgu apliecības kopiju. Pie ieejas obligāti būs jāuzrāda ieejas biļete un derīga invalīda apliecība. Arī 1. grupas personas ar invaliditāti pavadonim ieeja ir bez maksas.



Vai līdzjutēji drīkstēs iekļūt dalībnieku zonā – padokā?

Iekļūt dalībnieku zonā varēs tikai ar VIP biļeti. Standarta biļete dod iespēju pārvietoties trases teritorijā izņemot dalībnieku zonu.



Kādas biļetes būs pieejamas uz papildus posmiem?

Uz papildus posmiem - MXGP of Riga un MXGP of Kegums - būs pieejams vienas dienas biļetes. Lai apmeklētu katra posma abas sacensību dienas, nepieciešams katru no biļetēm iegādāties atsevišķi.


Vai iespējams trases kempingā pavadīt visu nedēļu?

Pirmā iebraukšana kempinga teritorijā maksā EUR 30, iekļaujot 3 dienu uzturēšanos, savukārt katra nākamā diena - EUR 10.


Plašāka informācija par sacensību norisi, sportistu saraksti, kā arī dažādi ar Latvijas posmiem saistīti jaunumi pieejami arī http://www.latviamxgp.com/lv/, kā arī MXGP of Latvia Facebook un Instagram kontos.