Caberg jaunā V2R Zonda aizsargķivere - motobraucējiem vasaras periodā

Motopower.lv,
05-05-2008

Caberg ražotās aizsargķiveres motobraucēju vidū jau ir zināmas kā ķiveres, kuru iekšpusē ir ierīkots nolaižams gaismas filtrs(Double Visor Tech), kas izskatās kā saulesbrilles un ir īpaši piemērots braucot saulainajā periodā. Pavisam nesen itāļu kompānija laida klajā savu jaunāko aizsargķiveres modeli V2R Zonda.

Arī jaunais Caberg aizsargķiveres modelis ir aprīkots ar īpašo gaismas filtru, kurš ir viegli paceļams vai nolaižams ar regulatoru, kas atrodas ķiveres kreisajā, ārējā pusē, tāpēc to ir viegli pielietot pat brauciena laikā, jo labā roka vada motocikla stūri, bet ar kreiso roku var noregulēt gaismas filtru. Var arī braukt ar tikai nolaistu gaismas filtru un paceltu priekšējo stiklu.

Tāpat jaunajam modelim ir lieliska aeirodinamika, vasaras laikā ļoti piemēroti, vairāki ventilācijas kanāli, ir noņemama, antibakteriāla iekšējā odere, kā arī automātiskā ķiveres aizdare un pret noskrāpējumiem drošais priekšējais aizsargstikls.

Tā kā ķivere ir ražota tikai Itālijā, tad tas garantē augstākās klases kvalitāti un drošību. Caberg V2R Zonda aptuvenā cena 229 eiro.