Jānis Rozītis uzvar kārtējā Krievijas streetbike freestyle čempionāta posmā

stuntfighters.lv,
30-05-2010

Aizvadītajās brīvdienās Krievijas pilsētā Kurskā notika Krievijas streetbike freestyle čempionāta otrais posms, kurā ar lieliskiem panākumiem startēja Latvijas komanda STUNTFIGHTERS Team Latvia.

Uz Krieviju komanda devās papildinātā sastāvā, ierastajam komandas līderim Jānim Rozītim pievienojās Gatis Riņķis un Lauris Klēbahs, kurš pēdējās sezonas savu meistarību bija slīpējis Lielbritānijas asfalta laukumos un sacensībās. Kopumā sacensībās piedalījās 16 sportisti no Krievijas un Latvijas. Sacensības notika kopā ar auto drifta sacensībām.



Sacensības pulcēja labākos Krievijas braucējus un noritēja divās kārtās, kur katrā braucējiem tika dotas piecas minūtes brīvas izvēles triku veikšanai, kurus tiesneši vērtēja pēc sarežģītības, daudzveidības, izpildes tehnikas. Pēc pirmās kārtas finālam kvalificējās desmit labākie, kuru starpā bija visi trīs Latvijas braucēji.

Jānis Rozītis nevainojumi izpildīja visus plānotos trikus un izcīnīja uzvaru. Kļūdas fināla braucienā neļāva Gatim Riņķim kāpt uz goda pjedestāla un rezultātā 4. vieta. Lielisks panākums Krievijas sacensību debitantam Laurim Klēbaham un izcīnta 5. vieta.