Pateicamies visiem ziedotājiem... jūsu ziedojumi ir nogādāti!

Latvijas BMW klubs,
18-03-2012

Arī šogad Latvijas BMW klubs (BMW Clubs Latvia- www.bmwklubs.lv) rīkoja labdarības akciju, jau ierasti iesaistot BMWPower.lv, gan MOTOpower.lv lietotājus, kā arī kluba lielāko atbalstītāju „BM Auto”- oficiālo BMW pārstāvi Latvijā. Akcijas ietvaros tika vākti ziedojumi, lai atbalstītu kādu bērnu namu un veco ļaužu pansionātu. (sākotnējā informācija: http://www.motopower.lv/article.php?id=424). Pateicoties mūsu visu atsaucībai, tika saziedotas drēbes, rotaļlietas un arī naudas līdzekļi.

Pēc saziedoto mantu apkopošanas, janvāra pēdējā sestdienā tika apciemots Strazdes bērnu nams. Šī bija jau trešā viesošanās Strazdes bērnu namā un lielākā daļa bērnu jau bija pazīstami. Lielākie bērni dalījās pozitīvajās atsauksmēs par BMW kluba rīkoto BMW festivālu, kuru viņi apmeklēja 2011. gada vasarā Rīgā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē. Pēc ievadvārdiem bērniem piemiņai tika uzdāvināts arī 2012. gada kalendārs ar BMW kluba automašīnu kopbildi Siguldā.

Šajā viesošanās reizē dienas programmu centāmies veidot tā, lai atrakcijās pēc iespējas vairāk iesaistītu pašus bērnus – lai būtu interesanti gan lielajiem, gan mazajiem. Spriežot pēc bērnu reakcijas un audzinātāju atziņām, tas arī godam izdevās. Programmā tika iekļautas gan jautrības atrakcijas, gan erudīcijas viktorīnas.

Lielu jautrību izraisīja iepazīšanās spēle, kurā aktīvu vadību uzņēmās Kaija. (Paldies par tērpu Maxim un „Ar mani runā kaijas”). Tālāk jautrība turpinājās komandu sacensībā šokolādes ēšanā.

Atsevišķa atrakciju daļa bija atvēlēta arī satiksmes drošībai. Lielākie bērni varēja kārtot ceļu satiksmes noteikumu testu, kurā bija iekļauti gājējiem būtiski noteikumu jautājumi. Testa kārtošanas laikā bērniem arī tika izskaidrotas pareizās atbildes un noteikumu būtība.
Mazākie bērni tikmēr varēja rādīt savas iemaņas mašīnu modelīšu vadīšanā pa krustojumu maketiem, kā arī paspēlēties ar luksoforu maketu. Gan lieli, gan mazi varēja paši sev izgatavot atstarotāju no atstarojošas plēves.

Protams, neiztikt arī bez BMW tēmas. Sadaloties komandās, pēc bildēm bērni varēja minēt dažādu gadu BMW modeļu sērijas. Kopīgiem spēkiem tika saliktas arī divas lielformāta puzzles ar jaunāko BMW modeļu bildēm, kuras vēlāk arī bērni solījās kārt pie sienām savās istabās.

Lai neviens nebūtu palicis bez balvām, pasākuma nobeigumā katram dalībniekam dāvanā tika pasniegts BMW Vision modelītis no „BM Auto”. Arī bērni pasniedza kluba biedriem pašu sarūpētas dāvanas, kā arī organizēja ekskursiju pa savu mājvietu.

Otrs labdarības pasākums bija palīdzība veco ļaužu pansionātam. Šogad tika izvēlēts sociālās aprūpes centrs „Stella Maris”. Pēc nepieciešamo lietu apzināšanas par saziedoto naudu tika iegādāti divi pretizgulējumu profilakses matrači. 22. februāri iegādātie matrači un saziedotās drēbes un grāmatas tika nogādāti sociālās aprūpes centrā.

Latvijas BMW klubs sirsnīgi pateicas BMWPower.lv un MOTOpowerlv lietotājiem un visiem pārējiem, kuri atvēra savas sirdis un piedalījās šajā labdarībā ar ziedojumiem un ieguldīja pūles, lai šie pasākumi izdotos! Visas Jūsu ziedotās mantas tika nogādātas gan bērnu namā, gan pansionātā un par Jūsu finansiālajiem līdzekļiem tika iegādātas ļoti nepieciešamas lietas bērniem un galvenokārt pansionātam. Paldies Jums visiem!!!


Bildes...


Mantu šķirošanas process:







Strazdes bērnu nams:




























"Stella Maris" pansionāts: