Latvijas BMW klubs arī šogad aicina piedalīties labdarībā

MOTOpower.lv / BMW Clubs Latvia,
14-12-2013

Ziemassvētku laiks ir īpašs laiks, kas saistās ar mieru, klusumu, pārdomām un prieku, kad iepriecinām citus ar dāvanām. Un šo prieku dāvāt ne tikai tuvākajiem cilvēkiem, bet arī līdzcilvēkiem, kuriem šī dzīve ir izveidojusies savādāka. “BMW Clubs Latvia” jau piekto gadu rīko labdarības pasākumu bērnu namiem.

Iepriekšējos četrus gadus “BMW Clubs Latvia” brauca uz Strazdes bērnu namu. Šogad kluba kopsapulcē biedri nobalsoja par bērnu nama maiņu, turpmākajos gados ar savu līdzdalību un atbalstu palīdzot kādam citam Latvijas bērnu namam. Šogad “BMW Clubs Latvia” iepriecinās Irlavas bērnu nama bērnus (54 bērni vecumā no diviem līdz 17 gadiem) no Tukuma novada.

Pasākuma programma:
1. Kinoteātra „Multikino” (t/c Riga Plaza) kino seansa apmeklējums.
2. Boulinga spēle un pusdienas boulinga centrā „Spāre” (Spāres ielā 3, Rīgā).

“BMW Clubs Latvia” šajā labdarības pasākumā atbalsta SIA „Amazone”, SIA „ADDO Solutions”, „Inchcape BM auto” (dāvaniņas bērniem); „Multikino” (nodrošina bērniem zāli, kurā viņiem tiks rādīts kino seanss, un dāvā atlaidi popkorna komplektiem); „Spāre” (dāvā bērniem divas stundas boulinga spēli); bērnu ierašanos uz pasākumu un mājupceļu palīdzēs nodrošināt Irlavas pagasta pašvaldība; autobusa šoferis, kurš velta savu brīvdienu, lai bērnus vestu šajā brīnišķīgajā piedzīvojumā; ilggadēju palīdzību šajā labdarības pasākumā sniedz arī BMWPower.lv un MOTOpower.lv.

Lai padarītu bērnus laimīgus, ir nepieciešams tikai mazumiņš. Ikviens interesents savu iespēju robežās var sniegt palīdzību šajā labdarības akcijā, veicot ziedojumus un palīdzot šī pasākuma īstenošanā. Arī paši kluba biedri piedalās gan ar ziedojumiem, gan velta savu brīvo laiku šī pasākuma organizēšanā un bērnu izklaidēšanā un dāvā tiem savu uzmanību un mīlestību, lai kaut nedaudz iepriecinātu šos bērnus ar to, kā viņiem tik ļoti trūkst – sirds siltuma un mīlestības.

Latvijā ir ļoti daudz labu un sirsnīgu cilvēku – to apliecina lielā atsaucība “BMW Clubs Latvia” labdarības kampaņai.

Lai ziedotu, nav nepieciešams miljons. Katrs ziedotais lats dāvās iespēju šo bērnu jaukajās sejiņās atplaukt milzīgam smaidam un ļaut viņiem izbaudīt prieku un saņemt uzmanību un mīlestību. Tas, ko mūsu bērni uzskata par pašu par sevi saprotamu, šiem bērniem ir īpašs un neaizmirstams piedzīvojums.

Izmaksas – aptuveni 600 latu. Pēc pasākuma būs raksts, kurā “BMW Clubs Latvia” atskaitīsies par savāktajiem uz izlietotajiem līdzekļiem.

Ar šo labdarības kampaņu “BMW” klubs vēlas pievērst sabiedrības uzmanību līdzcilvēkiem. Un šo sabiedrību veidojam mēs visi – gan es, gan Tu.

Konts ziedojumiem:
LATVIJAS BMW KLUBS
Reģ. Nr.: 40008068552
Banka: Swedbank
Konts: LV84HABA0551006904808
Komentārs: Labdarībai

“BMW Clubs Latvia” jau iepriekš pateicas visiem ziedotājiem!

Kontaktperonas:
Kristīne Dzjuba, t.: 29491892
Mārcis Kaktiņš, t.: 29206565.