TV6 drīzumā rībinās MOTOCIKLISTI

Ginta Bormane, MTG TV,
15-04-2015

Līdz ar pavasara iestāšanos ar vien vairāk sarosās motobraucēji. TV6 – visu sporta veidu cienītājs, skatītājus izklaidēs ar jaunu raidījumu Motociklisti, kas vēstīs par moto dzīves stilu, piedzīvojumiem un avantūrām! Baudiet raidījumu Motociklisti no 2. maija sestdienu vakaros plkst. 21:00 kanālos TV6 un TVPLay!

Raidījums Motociklisti informēs un izglītos skatītājus par un ap motosporta aktualitātem, stiprinās braukšanas un drošības iemaņas, kā arī motobūves, pārbūves un jaunrades prasmes. Raidījumā līdzās ceļojumiem, tiks apskatīti arī Latvijas un pasaules motošovi.

TV6 raidījuma Motociklisti veidotājs, auto un moto žurnālists Arnis Blodons atzīst: „Motocikls jau sen vairs nav tikai transportlīdzeklis. Tas ir skats uz pasauli un rakstura iezīme. Tāpēc raidījums nebūs tikai par tehniku, bet arī par cilvēkiem, to sapņiem, atpūtu un dzīvesstilu.”

Motocikls ir sirdslieta arī raidījuma vadītājam Valdim Melderim, kurš kopā ar sievu jau ilgāku laiku ir aktīvi moto braucējs. V.Melderis apgalvo: „Braucu tā, lai sargeņģelis var panākt. Mana stihija ir ceļošana uz labu laimi, kad no rīta izbraucot, īsti nezinu, kur būšu vakarā un, ja pa vidu var izbaudīt peldi klusā mežezerā, gandarījums ir pilnīgs!”

Īpaša sadaļa raidījumā atvēlēta arī konkursam Latvijas Gada Motocikls 2015. Tā mērķis ir popularizēt pārvietošanos ar motociklu ne tikai ikdienā, bet arī ceļojumos. Šajā sadaļā varēsiet sekot līdz ekspertu vērtējumiem un iespējams tas palīdzēs pieņemt lēmumu, kādu motociklu izvelēties. Vairāk par šī gada konkursa norisi uzzināsiet, apmeklējot adresi www.gadamotocikls.lv, kā arī skatoties raidījumu Motociklisti!

Lai pie TV6 skatītājiem nonāktu daudzveidīgs un interesants saturs, tiek piesaistīti motoeksperti – tiesu ekspertīžu biroja vecākais tiesu eksperts Oskars Irbītis, motoinstruktors Uģis Spēlmanis, Parīze – Dakāra dalībnieks Roberts Elbakjans, kā arī vēl citi ar moto pasauli saistīti cilvēki.


Baudiet raidījumu Motociklisti no 2.maija sestdienās plkst. 21:00 TV6 un TVPlay!