Harley-Davidson piesaka 2016. gada DISCOVER MORE projektu

Tatjana Voitenko, HD sabiedrisko attiecību konsultants,
23-03-2016

Laimīgajam uzvarētāju pārim būs iespējams doties neaizmirstamā 2 nedēļu braucienā ar Harley-Davidson motocikliem uz jebkuru pasaules malu.

HARLEY-DAVIDSON MEKLĒ – 2016. gada “Discover More” projekta uzvarētāju, kas tiks izvēlēts starp sešu dalībvalstu (Čehija, Igaunija, Latvija, Lietuva, Slovākija, Ungārijā) testa braucējiem. Uzvarētājam tiks dāvināta iespēja divatā doties aizraujošā sapņu ceļojumā ar Harley-Davidson tūrisma motocikliem uz jebkuru pasaules malu. Papildus, uzvarētāju pārim tiks piešķirti 5000 EUR ceļojuma tēriņiem, kas šo ceļojumu padarīs vēl neaizmirstamāku.

Izklausās pārāk labi, lai būtu patiesība? Tas viss sākas ar vienkāršu testa braucienu. Lai piedalītos 2016. gada “Discover More” projektā, moto braucējam jādodas pie vietējā dīlera un jāveic testa brauciens ar Touring tipa motociklu, pirms tam piesakoties ŠEIT .
Tikai neliels brauciens pa vietējiem Rīgas ceļiem var dot iespēju doties divu nedēļu braucienā pa Spāniju, ASV, Argentīnu vai jebkuru citu pasaules vietu.

Atzīmē pavasara sākumu izbraucot ar Harley motociklu un atklāj sevī dzīves baudītāju un sapņotāju! Kā liecina @HarleyDavidson twitter lietotāju profila personības iezīmes, tad visaugstāk viņi min tādas īpašības kā ekstraversiju (53%) un piekrišanu (48.5%). (HD Twitter lietotāju pētījums*). Pētījums liecina, ka ekstraversija korelē ar labklājības sajūtu, laime un piekrišana palielina iespēju gūt pozitīvu pieredzi. Ziņa ir skaidra – kļūstot par Harley-Davidson braucēju, Tu padari sevi par laimīgāku personu!

“Pagājušā gada “Discover More” projekta uzvarētājs Luis Castilla iedvesmoja ļoti daudzus moto braucējus doties tālākos ceļojumos un tieši ar Touring tipa motocikliem” saka Harley-Davidson EMEA mārketinga direktors Mike Johnstone. ““Discover More 2016” projekts ir veidots tā, lai diviem moto braucējiem sniegtu šo iespēju laimēt pieredzes braucienu ar Harley-Davidson Touring motocikla modeļiem jebkurā pasaules malā. Šogad mēs vēlamies, lai braucēji izvēlas savu galamērķi paši.”

Kā pieteikt savu dalību “Discover More 2016” projektā?
Lai moto braucējs laimētu sapņu braucienu uz jebkuru pasaules malu, braucējam jāveic testa brauciens ar jebkuru no sešiem Harley-Davidson Touring motocikla modeļiem (Superlow® 1200T, Heritage Softail® Classic, Road King® Classic, Street Glide® Special, Road Glide® Special vai Ultra Limited) pie autorizētā Harley-Davidson dīlera.









Uzvarētājam un viņa pāriniekam tiks piešķirti divi Harley-Davidson Touring motocikli divu nedēļu ceļojumam un 5000 EUR kabatas nauda. Pieteikšanās dalībai konkursā sākās 15.martā un turpināsies līdz pat 30.aprīlim, savukārt testa brauciens ir jāveic līdz 15.maijam.

Uzvarētāju noteiks kompetenta žūrija ne vēlāk, kā 2016.gada 16. maijā, pamatojoties uz galveno atlases kritēriju – radošākā un oriģinālākā atbilde uz konkursa jautājumu – kā tu pavadīsi divas nedēļas aizraujošā sapņu ceļojumā, kas ir aizpildāms piesakoties testa braucienam. Vairāk informācijas ŠEIT

2015. gada “Discover More” projekta uzvarētājs Luis Castilla tika atrasts starp vairāk kā
10000 pieteikumiem no 27 valstīm. Viņš viens, ar Harley-Davidson Street Glide Special motociklu, devās divu mēnešu, pilnībā apmaksātā Eiropas ceļojumā. Castilla atklāja iespaidīgākos Eiropas tūrisma ceļus, atklāja dažādo valstu kultūru, dabas skatus un skaņas.





Uzzini vairāk par šo ceļojumu ŠEIT

Papildinformāciju par “Discover More 2016 “ akcijas norisi un noteikumiem Jums sniegs
Baiba Beļinova (HD autorizēta dīlera Latvijā, SIA Motofavorīts mārketinga vadītāja),
t. +371 67808-894, baiba.belinova@motofavorits.lv

Preses relīzi sagatavoja Tatjana Voitenko, HD sabiedrisko attiecību konsultants,
t. +371 29224-007, tatjana@bonda.lv