Kurland Stunt 2016, Ventspilī 30. jūlijā

STUNTFIGHTERS Team Latvija,
25-07-2016

Šajā nedeļas nogalē 30. jūlijā Ventspilī notiks viens no ekstrēmākajiem motosporta pasākumiem- Ziemeļeiropas čempionāts Streetbike freestyle „KURLAND STUNT 2016”.

Jau ceturto gadu Latvijā notiks „KURLAND STUNT 2016” un šogad tas notiks Ghetto Games festivāla ietvaros, līdz ar to tas pulcēs vairākus tūkstošus skatītāju un būs viens no iespaidīgākajiem ielas sporta veidu un ekstrēmās motobraukšanas festivāliem šajā gadā!

Dalībai KURLAND STUNT 2016 čempionātam ir pieteikušies labākie Ziemeļeiropas un Baltijas motosportisti no 7 valstīm: Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Somijas, Polijas, Slovākijas un Čehijas.

Dalībnieku starpā ir soms Joona Vatanens- daudzkārtējs Skandināvijas un Ziemeļeiropas čempionātu uzvarētājs, kurš ir viens no agresīvākajiem šī motosporta disciplīnas braucējiem. Joona katru gadu rāda jaunus, elpu aizraujošus, sarežģītus un ļoti bīstamus trikus, kuri neatstāj vienaldzīgu jebkuru skatītāju!

Attēlā Joona Vatanens




Latviju šogad pārstāvēs Didzis Grundulis . Didzis jau otro gadu piedalās dažādās streetbike freestyle sacensībās. Viņš arī šogad izcīnija 1. vietu LimboDrift disciplīnā slavenajā SMASH motobraucēju festivālā Igaunijā.

Attēlā Didzis Grundulis



Finālā iekļūs 10 labākie motosportisti un cīnīsies par naudas un sponsoru balvām, kuras saņems pirmo 6 vietu ieguvēji, līdz ar to ir skaidrs, ka motosportisti rādīs iespējamus un neiespējamus streetbike freestyle trikus, lai tiktu pie šīm balvām.



Galvenais čempionāta tiesnesis būs Jānis Rozītis. Viņam palīdzēs Baltijas vecākais streetbike freestyle motosportists Virginius Zukauskas no Lietuvas un Yury Driftofsky no Ukrainas.

Pasākuma starplaikos skatītājiem būs iespēja vērot Andra Grīnberga moto triāla paraugdemonstrējumus, kā arī laimēt izbraucienu ar Ferrari un Lamborghini automašīnām no Dāvanu Serviss!

Čempionāts notiks Ventspilī uz galvenās ielas- Lielā prospekta „Ghetto Games” festivāla ietvaros.

Laipni gaidīti visi līdzjutēji un skatītāji pavadīt šo dienu ar KURLAND STUNT 2016 skaļā motorūkoņā, skatoties galvu reibinošus streetbike freestyle trikus! Ieeja bez maksas.

Vakara noskaņā pēc apbalvošanas visi aicināti arī uz šī čempionāta afterparty ballīti izklaides un atpūtas centrā „Klondaika”, Ventspilī, kur varēs satikt visus streetbike freestyle motosportistus atbrīvotā gaisotnē un pavadīt jautru vakaru!

KURLAND STUNT 2016 čempionāta programma:

29.07.
17.00- 20.00 Treniņbraucieni

30.07.
9.00-10.30 Treniņbraucieni
11.00-16.00 Kvalifikācija
16.00-18.00 Finālbraucieni
18.30 Apbalvošana
20.00- ..... Kurland Stunt 2016 afterparty


Čempionātu organizē: Ghetto Games un STUNTFIGHTERS Team Latvija

Atbalstītāji: Ventspils dome, Rīgas Brīvosta, Latvijas Nafta, Motul, Dāvanu serviss, MOTOpower.lv .




KURLAND STUNT iepriekšējie čempionāti:
2015.gads


2013. gads


2012. gads