Adventure Team Latvia 2017.gada vasarā organizē iespaidīgu ekspedīciju

Adventure Team Latvia,
26-06-2017

Adventure Team Latvia 2017.gada vasarā organizēs iespaidīgu ekspedīciju ar motocikliem no Rīgas līdz Magadanai (Krievijā).

Ekspedīcija būs bezkompromisa ceļojums pa ceļiem un neceļiem, kas sevī ietvers vienu no pasaules iespaidīgāko bezceļa posmu pārvarēšanu. Tā sāksies 2017.gada 26.jūnijā un 66 dienu laikā ir plānots pieveikt vairāk kā 21000 kilometrus un 9 laika zonas, šķērsojot Krieviju, Kazahstānu un Mongoliju. Arāla jūra, Altaja Republikas augstās kalnu grēdas, Gobi tuksnesis, Baikāla ezers, Sibīrija, slavenais BAM (kaulu ceļš) un beigās Klusā okeāna piekraste Magadanā.

Motocikli: 3 KTM 950/990 Adventure, pilnībā aprīkoti un sagatavoti braucienam. Tie ir aprīkoti ar piemērotām riepām, amortizāciju, stūri stabilizējošām ierīcēm, papildus dzesēšanas sistēmām, papildus gaismām, navigācijām, somām, remonta piederumiem, kā arī ar papildus benzīna bākām. Izvēlētie motocikli ir gadiem pārbaudīti gan ceļos, gan neceļos, turklāt ar tiem motocikliem var mērot gan lielus attālumus, gan veikt sarežģītus bezceļa posmus.

Ekspedīcijas norisei būs iespējams sekot līdzi tiešsaistē, tādejādi dodot iespēju ikvienam dzīvot līdzi piedzīvojumiem, kuros dalībnieki būs devušies tikai ar saviem motocikliem un nepieciešamo aprīkojumu.

Adventure Team Latvia arī turpmāk Jūs informēs par gatavošanos ekspedīcijai un citiem ar motosportu saistītiem notikumiem.

Sekojiet Adventure Team Latvia aktivitātēm Facebook un Youtube kanālos.