JAUNAIS HARLEY-DAVIDSON® CVO™ ROAD GLIDE® APVIENO STILU, JAUDU UN TEHNOLOĢIJAS

Aldis Vēveris,
11-02-2020

Milvoki (2020. gada 3. februāris) - Harley-Davidson® CVO™ Road Glide® motocikli pievienojas 2020. gada Harley-Davidson Custom Vehicle Operations ™ programmas premium klases motociklu portfelim, kuri tiks ražoti ierobežotā skaitā. CVO Road Glide piedāvā stila, elpu aizraujošas veiktspējas un braukšanu uzlabojošas tehnoloģijas kombināciju visprasīgākajiem Tūrisma klases motociklu klientiem.

CVO Road Glide motocikli pievienojas CVO Tri Glide®, CVO Limited un CVO Street Glide® 2020. gada Harley-Davidson CVO kolekcijas modeļiem.



Kopš darbības uzsākšanas 1999. gadā Harley-Davidson Custom Vehicle Operations programma ir izveidojusi ekskluzīvus motociklu modeļus viszinošākajiem un prasīgākajiem klientiem, bieži izmantojot apdari, materiālus, tehnoloģijas un aksesuārus, kas ir pieejami tikai CVO modeļiem. Milwaukee-Eight® 117 motors - vislielākā jauda, ko piedāvā H-D rūpnīca, ekskluzīvi tikai CVO modeļiem.

CVO Road Glide
CVO Road Glide modelis ir augstākās veiktspējas Harley-Davidson Tūrisma klases motocikls, kas aprīkots, lai braucējam piedāvātu izcilu komfortu tālbraucienos, dominējošu veiktspēju un jaunu, braucēju atbalstošu tehnoloģiju komplektāciju.

Jaunās 2020. gada CVO Road Glide funkcijas:
H-D™ Connect (skatīt zemāk)
Reflex™ savienotā bremžu sistēma (skatīt zemāk)
Heated Kahuna™ kolekcijas rokturi pieskaņoti Kahuna pārslēdzēja tapām, bremžu pedāļa pārsegam, trokšņa slāpētāja vāciņiem, apsildāmajiem rokturiem, kā arī šofera un pasažiera aizsargiem. Kahuna kolekcijā ir spoguļveidīgas hromētas virsmas, kas ietvertas bagātīgā melnā gumijā, nodrošinot saķeri un vilkmi, kur tas nepieciešams. Sarkans Bar&Shield ™ logotips daudzām Kahuna kolekcijas komponentēm piešķir noslīpētu izskatu.
Boom!™ Audio 30K Bluetooth® ķivere ar austiņām
Zema profila divdaļīga degvielas tvertnes konsole ar izgaismotu CVO™ logotipu.
Vienkrāsaina izvēle: augstākās klases vienkrāsaina smilškrāsas (Sand Dune) apdare ar perlamutra pārklājumu un smalku grafiku, ko izceļ kūpināta satīna hroms (Smoked Satin Chrome) ar spīdīgi melnu (Gloss Black ) un melnu oniksa (Onyx) apdari. Priekšējie un aizmugurējie diski izgatavoti ar spīdīgi melnu / kūpināta satīna pārklājumu. Gaisa kondicionētājs Heavy Breather ir izgatavots ar melnu spīdumu.





Raksturojošās CVO Road Glide modeļu īpašības
Ekskluzīvajiem Knockout™ 21 collu priekšējiem un 18 collu aizmugurējiem riteņiem ir sadalīts septiņu spieķu dizains, kas nodrošina atvērtu un gaisīgu izskatu, spieķiem saplūstot ar disku, palielinās to vizuālais diametrs. Šis ir vienīgais 21 collu priekšējo riteņu stiprinājums, kas tiek piedāvāts Harley-Davidson tūrisma modeļiem. Vienmērīgam un pārliecinošam braucienam palīdz uzlabotā priekšējā balstiekārta, kura ir noregulēta tā, lai ar šo lielāka diametra priekšējo riteni nebūtu nekādu kompromisu motocikla vadīšanā un bremzēšanā.
Priekšējais spoileris papildina koptēlu ar dramatisku apakšējo virsbūvi un svaigu, individuālu dizainu, kas raksturīgs tieši CVO Road Glide modeļiem. Specifiskā virsbūve veidota un pārbaudīta, lai tā pozitīvi ietekmētu Road Glide modeļa aerodinamiku.
Road Glide rāmī piestiprinātais haizivs deguna izskata apvalks nodrošina pasaules klases aerodinamiku, kas izstrādāta, veicot testus vēja tunelī, lai optimizētu braucēju komfortu. Trīskāršās dalītās plūsmas ventilācijas sistēmas samazina gaisa plūsmas spiedienu uz braucēja galvu. Dubultie Daymaker adaptīvie LED priekšējie lukturi, nodrošina izcilu redzamību tumsā.
Sānu somās iestrādāti viena pieskāriena aizbīdņi, un tos var atvērt vai aizvērt ar vienu pirksta spiedienu vai pavilkšanu.
Augstas veiktspējas Screamin’ Eagle® izpūtēja trokšņu slāpētāja uzlabojumi izstrādāti, lai palielinātu griezes momentu un zirgspēku skaitu, novēršot iespējamās kļūdas, kas var rasties dzinēju modificēšanas laikā, kā arī piešķirtu drosmīgu izskatu.

Iebūvētais bezvadu austiņu interfeisa modulis (WHIM) ļauj bezvadu Bluetooth austiņas savienot ar Boom! Box GTS informācijas un izklaides sistēmu.

Jaunās CVO motociklu tehnoloģijas





H-D™ Connect
Uz abonēšanu balstīts mobilo savienojumu pakalpojums H-D™ Connect izvēlētiem Harley-Davidson® motocikliem nodrošina braucējiem savienojumu ar motociklu, izmantojot viedtālruni un Harley-Davidson™ lietotni. (Papildus informāciju skatīt atsevišķā tehnoloģiju izlaidumā. H-D™ Connect pakalpojums nav pieejams visās valstīs.)

Reflex™ Defensive Rider Systems (RDRS)
RDRS ir jaunu tehnoloģiju kopums, kas izstrādāts, lai motocikla veiktspēju pielāgotu pieejamai vilkmei paātrinājuma laikā, kā arī ātruma samazināšanas un bremzēšanas laikā, kontrolētu šasijas darbību, kā arī elektronisko bremžu vadību un motora kontroli. (Papildus informāciju skatīt atsevišķā tehnoloģiju izlaidumā.)

Bezvadu austiņas
CVO Road Glide komplektēts ar vienu Boom! ™ Audio 30K Bluetooth® ķiveri, kurā iestrādātas bezvadu austiņas, kas paredzētas, lai savienotos ar Boom!™ Box GTS informācijas un izklaides sistēmu. Šīs austiņas ir aprīkotas ar jaunāko bezvadu sakaru tehnoloģiju - Mesh Intercom™ Network. Protokols automātiski izveido savienojumu ar gandrīz neierobežotu braucēju skaitu, atrodoties publiskajā režīmā, lai novērstu zaudētus grupas savienojumus, kad kāds no braucējiem iziet ārpus uztveršanas diapazona. Austiņas var savienot ar līdz pat 16 braucējiem privātā režīmā līdz 8 kilometru attālumam, nodrošinot tādas pašas funkcijas kā vadu austiņas (telefons, navigācija, radio un audio, kā arī balss komandas) un atbilst Apple Carplay® mikrofona prasībām priekš Boom!™ Box GTS. Ātrās uzlādes funkcija var nodrošināt līdz pat piecām papildus sarunu stundām, veicot nieka 20 minūšu uzlādi.

Boom! Box GTS ar Premium Boom!™ Audio
Jaunie CVO Road Glide modeļi aprīkoti ar The Boom!™ Box GTS multimediju sistēmu ar pilnkrāsu skārienjūtīgu ekrānu, nodrošinot navigāciju, savienojamību un izklaides iespējas. Sistēmā saslēgti četri Boom!™ II posma divpusējie skaļruņi (komplektā ar apvalkiem un sānu somu vākiem), 150 vati kanālā no diviem atsevišķiem 300 vatu pastiprinātājiem ar kopējo jaudu 600 vati. 6,5 collu krāsu skārienjūtīgais ekrāns ir pārklāts ar izturīgu Corning® Gorilla® stiklu, ar zemu gaismas atstarošanas līmeni un minimālu saules gaismas ietekmi, nodrošinot izcilu redzamību visās situācijās. Pie papildus funkcijām svarīgi pieminēt uzlaboto navigāciju, Apple CarPlay® savienojamību, personalizācijas iespējas un integrāciju ar Harley-Davidson lietotni. Sistēmu var kontrolēt, izmantojot skārienjūtīgo ekrānu, motocikla rokas vadības ierīces, kā arī balss komandas.

Ekskluzīvais Milwaukee-Eight 117 spēks





Lielākie iespējamie Harley-Davidson rūpnīcā uzstādītie Milwaukee-Eight® 117 motori (1923 kubikcentimetru) nodrošina 169 ņūtonmetru griezes momentu.

Augstas veiktspējas sadales vārpsta ir pielāgota novietojumam un gaisa plūsmai, kā arī
augstas veiktspējas vilkme nodrošina vairāk gaisa ieplūšanu motorā.

Par Harley-Davidson Motor Company® uzņēmumu
Kopš 1903. gada Harley-Davidson piepilda sapņus par personīgu brīvību kā inovāciju līderis divu riteņu transporta attīstībā. Uzņēmums piedāvā plašu labāko, atpazīstamo un individuāli pielāgojamo motociklu klāstu, iedzīvina tos ar tikai Harley-Davidson piemītošu brauciena baudījumu, piedāvā izcilas rezerves daļas, aksesuārus un apģērbus. Vairāk lasiet mājaslapā www.h-d.com

Vairāk informācijas par Harley-Davidson motocikliem un citiem zīmola produktiem var atrast: h-dmediakit.com