Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Pirmo reizi Tallinas motoršovs norisināsies trīs dienu garumā

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Monta Tiltiņa,
    21-02-2018

    Šī gada lielākā Igaunijas motociklu izstāde – Tallinas Motoršovs, norisināsies no 9. – 11. martam Saku arēnā. Šobrīd dalību izstādē ir apstiprinājuši vairāk kā 40 dalībnieki, pārstāvot gandrīz 100 zīmolus no visas pasaules.

    Izstādes laikā Harley-Davidson, BMW, Honda, KTM, Husqvarna, Triumph, Yamaha, Can-Am, GasGas, Benelli un vairāki mazāki ražotāji prezentēs savu jaunāko produkciju un iepazīstinās ar sezonas jaunumiem.

    Izstādē varēs aplūkot arī vecākos un populārākos ielas un sporta motociklus Igaunijā, kā arī iepazīties ar vairāku aksesuāru mazumtirgotāju piedāvājumiem.

    Trešo gadu pēc kārtas izstādes laikā norisināsies „Custom” motociklu konkurss, kas šogad tiks vērtēts piecās kategorijās: Custom, Iela, Superbaiks, Vēsture un Open, kurā Igaunijas labākie motociklu būvētāji demonstrēs savas prasmes.

    Veidojot jaunas tradīcijas, „Motomiss” konkurss, kas kļuva īpaši populārs pērn, norisināsies arī šogad. Papildus skaistumkonkursam, kandidātēm būs jādemonstrē arī savas motocikla vadīšanas prasmes. Pērn šis bija viens no spožākajiem notikumiem izstādē un noteikti tāds būs arī šogad.

    Pirmo reizi Tallinas Motoršova vēsturē izstādes laikā būs lietotās moto tehnikas tirgus, kurā gan izstādes dalībnieki, gan privātpersonas varēs pārdot savu lietoto moto tehniku un ekipējumu.

    Izstādē būs atsevišķa zona, kas tiks veltīta Igaunijas Motosporta Federācijai, kurā varēs iepazīties ar visām motosporta disciplīnām un to moto tehniku. Šajā zonā varēs apskatīt arī senākos ielas un sacensību motociklus Igaunijā.

    Izstāde interesentiem tiks atvērta piektdien, 9. martā no plkst. 12:00 – 18:00, sestdien no plkst. 10:00 – 18:00 un svētdien no plkst. 10:00 – 16:00.

    Papildus informācija atrodama oficiālajā izstādes mājas lapā –
    www.motorshow.ee





    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties