Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


HARLEY-DAVIDSON IZZIŅO 2020. GADA JAUNOS MOTOCIKLUS UN TEHNOLOĢIJAS

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (3)
  • Drukāt
  • Negantelis,
    25-08-2019

    Milvoki (2019. gada 20. augusts). Jauni modeļi, jaunas tehnoloģijas un vairāk izvēles braucējiem tiek piedāvātas plašajā Harley-Davidson motociklu klāstā 2020. gadam.

    Jaunais Harley-Davidson Low Rider® S modelis piedāvā agresīvu stilu un pārliecinošu veiktspēju 2020. gada Harley-Davidson modeļu saimē, kas ietver arī pilnībā elektrisko LiveWire™ modeli un jauno CVO™ Tri Glide® trīs riteņu motociklu. Vēl 2020. gada jaunums ir uz abonēšanu balstīts mobilo savienojumu pakalpojums H-D™ Connect izvēlētiem Harley-Davidson motocikliem, kā arī Reflex™ Defensive Rider Systems (RDRS) jeb jauna tehnoloģija izvēlētiem modeļiem, kas ietver vilkmes kontroli un pilnveidotu bremžu pret-bloķēšanas sistēmu (ABS).



    “Harley-Davidson 2020. gadā piedāvā braucējiem jaunus modeļus, aprīkojumu un aksesuārus, izmantojot mūsu prasmes savienot stilu, veiktspēju un tehnoloģiju produktos, kas veidoti, lai pilnveidotu motobraukšanas pieredzi” saka Hetere Malenšeka (Heather Malenshek), Harley-Davidson mārketinga vadītāja, “šogad Harley-Davidson braucējiem piedāvā vairāk izvēļu kā jebkad iepriekš.”





    Harley-Davidson LiveWire modelis: jauna motobraukšanas pieredze
    LiveWire modelis ir pavisam jauns pilnībā elektrisks motocikls; iedvesmojošs un provokatīvs modelis, kas veidots, lai braucējam sniegtu augstas veiktspējas motobraukšanas pieredzi, kas papildināta ar jauna līmeņa tehnoloģiju, kā arī Harley-Davidson produktam raksturīgo izcilo izskatu un sajūtu. LiveWire motociklam, ko darbina H-D™ Revelation™ pilnībā elektriskais dzinējs, ir momentāns griezes moments un ātrs paātrinājums tikai pagriežot droseli - nav nepieciešama sajūga vai pārnesumu pārslēgšana. Ar vismaz 158 km nobraucamo attālumu** tas ir optimāls pilsētas braucējiem. LiveWire ir pirmais plašajā elektrisko divu riteņu modeļu klāstā, kas nostiprina Harley-Davidson par motociklu elektrifikācijas līderi.




    ** Vismaz 158 km (kombinētais) nobraucamais attālums norādīts sekojot WMTC 134/2014 Annex VII Appendix 3.3 un ir balstīts uz sagaidāmo veiktspēju ar pilnībā uzlādētu bateriju, braucot konkrētos apstākļos. Faktiskais nobraucamais attālums mainīsies atkarībā no braukšanas paradumiem, laikapstākļiem un aprīkojuma stāvokļa. Norādītais attālums ir pie maksimālas jaudas un minimālas reģenerācijas.




    Jaunais Low Rider S modelis apvieno veiktspēju un attieksmi
    Jaunais Low Rider S motocikls iemieso “pirmkārt, veiktspēja” pieeju, kuru raksturo jauda, veikla vadība un izteikta vadāmība, apvienojot ar tradicionālo Harley-Davidson raksturu. Softail šasijas darbību uzlabo ekskluzīvi piekares komponenti, kas noregulēti agresīvai braukšanai, ko nodrošina muskuļotais Milwaukee-Eight® 114 dzinējs. No Amerikas piekrastes apbūves aizgūtais stils iekļauj paceltu stūres stieni, nelielu aptecētāju, solo sēdekli un melnu apdari.





    Jauna tehnoloģija
    Uz abonēšanu balstīts mobilo savienojumu pakalpojums H-D™ Connect izvēlētiem Harley-Davidson® motocikliem nodrošina braucējiem savienojumu ar motociklu, izmantojot viedtālruni un Harley-Davidson™ lietotni*. H-D Connect pakalpojums ļauj attālināti izveidot savienojumu ar motociklu, lai nolasītu galvenos darbības rādītājus. Tāpat tā īpašniekam sniedz iespēju attālināti uzraudzīt drošību, iekļaujot brīdinājumus par neautorizētu pieslēgšanos motocikla signalizācijas sistēmai un palīdzību motocikla zādzības gadījumā.

    * H-D™ Connect pakalpojums nav pieejams visās valstīs.

    Reflex™ Defensive Rider Systems (RDRS) ir jaunu tehnoloģiju kopums, kas veidots, lai motocikla veiktspēju pielāgotu pieejamai vilkmei paātrinājuma laikā, samazinot ātrumu un bremzējot, kontrolētu šasijas darbību, kā arī elektroniska bremžu un dzinēja kontrole. RDRS sistēma būs 2020. gada LiveWire, Trike, CVO un visu Touring modeļu standarta aprīkojumā (izņemot Electra Glide® Standard un Road King modeļus).

    Jaunas Road Glide® Limited un Touring modeļu iespējas

    Jaunais Road Glide Limited modelis 2020. gadā aizstāj Road Glide Ultra modeli un piedāvā jaunas augstākās klases ceļošanas iezīmes, iekļaujot krāsotas dizaina līnijas, glancētu iekšējā paneļa apdari, apsildāmus stūres rokturus, Slicer II Contrast Bright riteņu diskus, jaunu degvielas tvertni, priekšējo un aizmugurējo dubļu sargu medaljonus. Road Glide Limited specializācija ir garo gabalu braucieni divatā, ko raksturo īpašs un aerodinamisks haizivs deguna formas priekšējais gaisa aptecētājs ar trīs plūsmas atverēm, kas samazina gaisa plūsmas spiedienu uz braucēja galvu. Standarta Milwaukee-Eight 114 dzinējs nodrošina vienmērīgu, bet jaudīgu ceļošanas pieredzi, savukārt dubultās Daymaker® LED lampas piedāvā izcilu redzamību tumsā.
    Vienmērīgam un pārliecinošam braucienam palīdz augstākās klases Touring balstiekārta ar viegli regulējamiem aizmugurējiem amortizatoriem. Reflex™ Electronic Linked bremžu sistēma ar ABS nodrošina pārliecinošu bremzēšanu. The Boom!™ Box GTS multimediju sistēma ar pilnkrāsu skārienjūtīgu ekrānu piedāvā navigāciju, savienojamību un izklaides iespējas.






    Jaunā Black Finish Option (melnās apdares opcija), kas paredzēta 2020. gada Ultra Limited un Road Glide Limited modeļiem, piešķir šiem modeļiem draudoši melnu izskatu tieši no rūpnīcas. The Black Finish apdares komplektā ietilpst: Slicer II glancēti melni lietie alumīnija riteņu diski, degvielas tvertne, priekšējie un aizmugurējie dubļu sargu medaljoni ar glancēti melnu pildījumu, ko ieskauj ogles krāsas robeža, Gloss Black pulverkrāsots dzinējs, vāciņi un izpūtējs, kā arī melnas Tour-Pak® bagāžas kastes eņģes, aizbīdņi, un bagāžas stiprinājums, melna konsole, kāju paliktņi, rokturi, mērinstrumentu apdare, rokas vadības sviras, spoguļi, kāju vadības sviras, melns LED Daymaker lukturis un melni LED miglas lukturi (tikai Ultra Limited modelim) un melni dakšas stieņi, dakšas aizsargi, motora un sānu somu aizsargi.

    CVO modelis: Harley-Davidson stila un dizaina kulminācija
    2020. gadā jaunais CVO™ Tri Glide® modelis pievienojas CVO™ Limited un CVO™ Street Glide® modeļiem visaugstākās klases CVO motociklu klāstā, kuri tiek ražoti ierobežotā skaitā. CVO modeļi ir radīti prasīgākajiem klientiem un piedāvā elpu aizraujošu apdari, progresīvas tehnoloģijas, ekskluzīvus komponentus un uzmanība detaļām, kas robežojas ar apsēstību, motocikli tiek projektēti un samontēti atbilstoši rūpnīcas kvalitātes standartiem, ko nodrošina Harley-Davidson® ražotāja garantija. Milwaukee-Eight® 117 dzinējs - vislielākā jauda, ko piedāvā H-D rūpnīca – tā ir ekskluzīva CVO modeļiem.




    Par Harley-Davidson Motor Company® uzņēmumu
    Kopš 1903. gada Harley-Davidson piepilda sapņus par personīgu brīvību kā inovāciju līderis divu riteņu transporta attīstībā. Uzņēmums piedāvā plašu labāko, atpazīstamo un individuāli pielāgojamo motociklu klāstu, iedzīvina tos ar tikai Harley-Davidson piemītošu brauciena baudījumu, piedāvā izcilas rezerves daļas, aksesuārus un apģērbus. Vairāk lasiet mājaslapā www.h-d.com.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties