Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Meklē motociklu muzeju ? 3 motociklu muzeji Eiropā.

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • zefiirs,
    22-08-2022

    Esi moto enuziasts, plānā ir ceļojums un vēlme ir apmeklēt kādu moto muzeju? Šeit būs trīs muzeji, kurus iekļaut savā moto ceļojuma maršrutā kā pieturvietu.

    1. TOP MOUNTAIN MOTORCYCLE MUSEUM

    Šis muzejs atrodas apbrīnojami skaistā vieta- Austrijā pie Itālijas robežas, Alpu kalnos, tieši pie Timmelsjoch kalnu pārejas maksas robežpunkta. Muzejs atrodas aptuveni 2200 km augstumā un ir augstākais motociklu muzejs Eiropā. Šo motociklu muzeju pilnībā nopostīja liels ugunsgrēks 2021. gada janvārī, bet jau pēc 10 mēnešiem tas tika atjaunots un atkal ir pieejams apmeklētājiem. Muzejā atrodas vairak nekā 500 motocikli un arī daži reti automobīļi.

    Adrese: Timmelsjochstrasse 8, 6456 Hochgurgl, Austrija.
    Ieejas maksa : 15 eiro









    2. BMW muzejs

    BMW muzejs Minhenē. BMW Muzeja galvenā ēka, milzīga, ovālas formas alumīnij celtne. Tajā apskatāma BMW automobiļu un motociklu vēsture ar unikāliem eksemplāriem. Tur apskatāms gan BMW 1916. gadā ražotais pirmais lidmašīnas dzinējs, gan otrā pasaules karā izmantotie motocikli, sacīkšu auto un daudz kas cits. Apskatāms kā BMW motociklu ražošana attīstījās Minhenes (1923-1969) un Berlīnes-Spandau (1969-šodien) ražotnēs.

    Adrese: Am Olympiapark 2, 80809 München, Vācija
    Ieejas maksa : 10 eiro







    3. Ducati muzejs

    Ekspozīcija Ducati faniem. Boloņa ir itāļu motociklu ražotāja Ducati dzimtene un tieši tur atrodas arī Ducati muzejs, kurā var apskatīt Ducati motociklu vēsturi. Muzejā ir “360 grādu zāle” kurā apmeklētajs var apskatīt Ducati motociklus no tā pirmsākumiem līdz mūsdienām.


    Adrese: Via Antonio Cavalieri Ducati, 3, 40132 Bologna BO, Itālija
    Ieejas maksa : 17 eiro







    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties