Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


AICINĀM PIETEIKTIES DALĪBAI AKCIJĀ ‘’RIDE2SHARE” 2022

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • zefiirs,
    31-08-2022

    3. septembrī pie Latvijas Neredzīgo biedrības Centrālās valdes ēkas Rīgā, Braila ielā 3, notiks pulcēšanās pasākumam, kura laikā motobraucēji dosies kopīgā izbraucienā ar vājredzīgiem vai neredzīgiem līdzbraucējiem.

    Latvijas Neredzīgo biedrība (turpmāk tekstā LNB) ir sagatavojusi projektu “RIDE2SHARE 2022”, kura mērķis ir dāvāt neaizmirstamus iespaidus cilvēkiem ar redzes invaliditāti. Paredzētās nodarbes ir izvēlētas, lai būtu pieejamas un uztveramas cilvēkiem ar redzes traucējumiem, un arī radītu interesi apmeklētājos kopumā. Projekts dos iespēju dalībniekiem pavadīt kopā laiku, tādējādi stiprinot savas komunikācijas spējas un sadarboties savstarpēji ar jebkuru no pasākuma apmeklētājiem. Kas, savukārt, ietver sevī projekta galveno ideju – radošas un lietderīgas brīvā laika aktivitātes, sociālās atstumtības riskam pakļauto sabiedrības grupu iekļaušanai.

    LNB, sadarbojoties ar Motoklubu “Nekādi Labie MC”, sagatavoja dienas programmu, iekļaujot tajā arī brauciena maršruta plāna izveidi un turpmāko aktivitāšu kopumu, lai to varētu izbaudīt katrs dalībnieks.

    Pulcēšanās un pasākuma pirmā daļa ir paredzēta plkst.10:00 ,Rīgā, Braila ielā 3, kur atrodas Latvijas Neredzīgo biedrības valde un, kuras apkārtnē uzturas liela daļa cilvēku ar redzes invaliditāti. Tur arī notiks iepazīšanās un braucēju koordinēšana pie saviem šoferiem.

    Tālākā pasākuma norise paredzēta Upesciema stadionā, lai būtu iespējams pielāgot interesantāku un garāku brauciena maršrutu un iekārtot pārvietojamo virtuvi un nojumi, kas paredzētas tieši šim pasākumam. Būs iespēja izbaudīt komiķu apvienības “Comedy Latvia” stāvizrādi, grupas “DeLight” uzstāšanos, kopīgas pusdienas, iesaistīties stafetēs – ar mērķi veicināt sadarbību starp redzīgajiem un neredzīgajiem, un uzspēlēt galda tenisu neredzīgajiem – “Šoudaunu”.

    Aicinām motociklus pieteikties pa tālruni: 29267776 (Atis Lamberts)


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties