Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


AIROH un AUTOLIV izstrādā pasaulē pirmās motocikla ķiveres prototipu ar integrētu gaisa spilvenu.

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • zefiirs,
    19-11-2022

    Itālijas motociklu ķiveru ražotājs Airoh un automobiļu drošības sistēmu izstrādātājs Autoliv ir sadarbojušies, lai izveidotu pasaulē pirmo motociklu ķiveres prototipu ar integrētu gaisa spilvenu. Pirmais prototips tika prezentēts tikai pirms dažām dienām EICMA izstādē Milānā.


    Airoh skaidro, izstrādājot ķiveri, mērķis bija ievērot visus drošības standartus neatkarīgi no šīs sistēmas (gaisa spilvena) ieviešanas. Izmantojot Autoliv drošības spilvenu kā elementu, lai palielinātu enerģijas absorbciju un sniegtu papildu aizsardzību, ko jau garantē tradicionālās ķiveres. Autoliv skaidro, ka testi parāda, ka apvienojot abas enerģiju absorbējošās tehnoloģijas (ķiveri un gaisa spilvenu), var ievērojami samazināt galvas un līdz ar to arī citu traumu risku.

    Paziņojumā presei ir Airoh sniegtā tehniskā informācija par ķiveri ir neliela. Viņi skaidro, ka drošības spilvenu piepūš gāzes ģenerators, izmantojot tehnoloģiju, kas līdzīga automašīnu gaisa spilvenu sistēmām. Modulis ir pilnībā integrēts ķiverē, pārklāts ar čaulu. Gaisa spilvens novietots ķiveres priekšdaļā.





    Izmantojot šo kā piemēru, Airoh ir iezīmējis jaunu konceptu motociklu ķiveru rāžotājiem. Airoh skaidro, ka strādās pie turpmākiem testiem un uzlabojumiem, lai turpinātu attīstīt prototipu un, iespējams, piedāvātu produktu arī tirgū.



    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties