Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Moto Piedzīvojumu klubs “apPasaule” un Artūrs Irbe ielūdz uz sacensībām Hard Enduro braucējiem – FIRESTARTER 2024!

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Artūrs Irbe (LaMSF hard enduro pārstāvis), Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre),
    15-05-2024

    Šajā nedēļas nogalē, 19. maijā Ropažu novada Sauriešu karjera teritorijā startēs šī gada pirmās hard enduro disciplīnas sacīkstes “FIRESTARTER”, kas ir arī pirmais “HARD ENDURO LATVIJAS KAUSS 2024” posms.


    Sauriešu karjers ir enduro braucējiem labi zināma, iecienīta vieta, kur savas braukšanas iemaņas trenēt un pārbaudīt vidē, kāda ir reti sastopama mūsu valsts teritorijā. Stāvās, akmeņainās nogāzes, mālainais segums, kurš, uzlīstot lietum, kļūst ļoti slidens, ir izaicinājums pat pieredzējušiem braucējiem.

    Salīdzinot ar pagājušo gadu, šoreiz uz starta stāsies skaitliski kuplāks dalībnieku skaits, kā arī tiks pārstāvētas 6 valstis – Latvija, Lietuva, Igaunija, kā arī Zviedrija, Somija un Slovēnija, kas ir vēl līdz šim nebijis notikums salīdzinoši īsajā Latvijas hard enduro sacensību pastāvēšanas laikā.

    Trīs stundu garajās sacensībās dalībniekiem nāksies pievarēt speciāli šim pasākumam izveidoto trasi, kurā būs iekļauti visi jau līdz šim zināmie elementi, kā arī jaunie posmi, kuri vēl joprojām top un tiek pilnveidoti, mākslīgie šķēršļi no extreme – parka. Sportistu mērķis būs savākt pēc iespējas lielāku kontrolpunktu skaitu, braucot pa marķētu trasi un sekojot norādēm. Dalībnieki sacentīsies 2 klasēs – SPORT un HOBBY. SPORT klase paredzēta profesionāla līmeņa, kā arī pieredzes bagātiem braucējiem, savukārt HOBBY – amatieri un iesācēji, lai cīņa šajā klasē būtu motivējošāka, tiks apbalvoti pirmo 5 vietu ieguvēji.

    Sacensību organizators Artūrs Irbe (“Moto piedzīvojumu klubs apPasaule”): “Šīs sacīkstes organizēju ar mērķi popularizēt hard enduro disciplīnu, kura ir ļoti attīstīta un izplatīta daudz kur pasaulē, ļaujot dalībniekiem izjust to īpašo “fīlingu”, kāds parasti valda šajos pasākumos. Šis noteikti būs izaicinājums jebkura sagatavotības līmeņa braucējiem, jo Sauriešu karjers prasa daudz spēka un izturības, kādam tā būs cīņa ar konkurentiem par rezultātu, bet vairumam – pašiem ar sevi. Tomēr es aicinu ikvienu, it sevišķi iesācējus, nešaubīties un piedalīties, veidojot trasi esmu paredzējis tā saucamos “chicken line” jeb apbraucamos posmus īpaši grūtajām jeb bīstamajām vietām. Šis būs piedzīvojums, kuru Jūs neaizmirsīsiet!”

    Sacensību nolikums:
    Reģistrācija:
    https://appasaule.lv/firestarter-hard-enduro-19-05-2024-2/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3HnBc66i733Em5h1qzhPhOsvNBZuwrjZnwiU0awSOKJGsGyNn5XpCMIbs_aem_AZ7kn19Kw_XBLHyP7z44LjOXqwYo1-E6VuFL9dAWyfuT9EJ423oZrA_tgG4-tGD0v8HztNGY3bYBWA94vlH4rjGP


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties