Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Motociklu ražotāju vidū atgriežas britu firma Matchless

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (4)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    27-11-2014

    Savulaik populārā britu motociklu ražotāja Matchless darbība apsīka 1966.gadā, taču 2012. gadā šīs firmas vārds tika atdzīvināts no jauna, kad šis zīmols nonāca ietekmīgās Malenotti ģimenes īpašumā.

    Līdz šim atjaunotais Matchless firmas vārds bija pamatā saistīts ar apģērbu ražošanu, taču šī gada EICMA izstādē Milānā, Matcheless atkal sevi pieteica motociklu ražotāju vidū, iepazīstinot ar savu pirmo motociklu Model X Reloaded.



    Jaunais Model X Reloaded ir aprīkots ar 1916 cm3 S&S V-Twin motoru, kura jauda ir 100 zirgspēki un maksimālais griezes moments ir 157 Nm. Model X Reloaded ir sešpakāpju ātrumkārba, priekšā tam ir 130/90 R16 riepa, savukārt aizmugurē - 200/55 R17. Priekšā tam ir viena diska bremzes ar 12 virzuļu kaliperiem, aizmugurē – viena diska bremzes ar 6 virzuļu kaliperiem.



    Īpaši padomājot par motocikla vadītāja braukšanas komfortu, ir iespējams izvēlēties vienu no divām kāpšļu pozīcijām, t.i., vai nu izvēloties kājas novietot vairāk uz priekšu, vai arī dodot priekšroku sportiskākai braukšanas pozīcijai. Arī sēdekļa augstums ir regulējams atbilstoši motocikla vadītāja vēlmei, proti, pielāgojot tā augstumu 6 cm amplitūdā no 74 līdz 80 cm, tāpat arī stūres rokturu pozīcija ir regulējama divos veidos (tos var pacelt par 25 cm augstāk).



    Pagaidām gan ražotājs nav oficiāli nosaucis jaunā Model X Reloaded cenu, tomēr, tā kā visticamāk tas būs pieejams visai ierobežotā daudzumā, tā aptuvenā cena varētu būt tuvu 38 000 eiro.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties