Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 2 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Marokas moto piedzīvojumu filma

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (4)
  • Drukāt
  • Negantelis,
    09-03-2015

    Kā jau motobraucējiem pieņemts, lai gūtu baudu no motocikla ar to ir jābrauc un šī braukšana notiek arvien tālāk un tālāk. Sākumā tas ir pilsētas centrs, tad kaimiņu pilsēta, tālāk seko kaimiņu republikas un tad pašsaprotami arī Eiropas valstis. Kad ir pabūts visās interesējošās Eiropas valstīs rodas zināms nemiers, kur braukt tālāk? Tie kas brauc ar mocīti jau ilgāku laiku agrāk vai vēlāk sāk domāt par pasaules apceļošanu ar motociklu. Tas protams nav tas vienkāršākais ko izdarīt, jo visiem mums ir ģimenes, darbs, pienākumi un tikai tad ir vēlmes sapņi un iespējas.

    Tā kā visu pamest un doties motoceļojumā apkārt zemeslodei vel ir pāragri, tad izbaudiet šo mūsu necilo braucienu uz Marokas karaļvalsti Marokā.

    Pats brauciens bija diezgan spontāns. Rudenī Māris (paziņa) ieminējās ka domā itkā ziemā aizbraukt uz turieni. Tiesa,ziemā man bija ieplānota operācija un nezināju cik ilgs laiks paies atveseļojoties un citi apstākļi arī neliecināja ka varētu tā kaut kur pievienoties un braukt. Taču viss mainījās brīdī kad pēc pāris mēnešiem uzzināju ka Māris vēl nekur nav aizbraucis. Tajā brīdī dzima vēlme, pēc pāris dienām plāns (sarakstāms uz 3 rindiņām), un vēl pēc dažām dienām bijām gatavi startam.

    Pastāvēja neliela nianse ar to, ka man vairs nebija šim braucienam piemērota motocikla, jo lietošanā palikušais asfalta un sporta enduro galīgi nederēja, tomēr tas tika veiksmīgi atrisināts un aizlienēts BMWF800GS. Pilnvaras, apdrošināšanas,līgumi un citas formalitātes aizņēma pāris dienas. Ieguvums? Nekādu kavēšanos uz robežas un tās šķērsošana 40 minūšu laikā.

    Lai arī ir neiespējami parādīt un vārdos izstāstīt tās izjūtas ko jutām mēs, varu teikt droši šis bija līdz šim brīdim mans labākais motoceļojums. Un jā, mēs ļoti ceram ka drīzumā brauksim uz Maroku vēlreiz.





    Ja Tev lasītāj rodas kādi jautājumi par šo braucienu nekautrējies un raksti komentāros, varbūt tavs jautājums ir aktuāls arī citiem.

    Tel. 29607465
    www.akategorija.lv


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties