Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Harley-Davidson nodod vērtējumam savus 2016. gada motociklu modeļus

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (1)
  • Drukāt
  • Harley Davidson Latvija,
    27-09-2015

    Harley-Davidson nodod vērtējumam savus jaunos 2016. gada motociklus - vēl jaudīgākus, vēl iedvesmojošākus ar ievērojamiem veiktspējas un dizaina uzlabojumiem visai 2016. gada Harley-Davidson motociklu līnijai. Divi jauni Dark Custom modeļi, jaudīgākā kruīzeru līnija uzņēmuma vēsturē jeb citiem vārdiem - Iron 883, Forty-Eight, S Sērijas kruīzeri ar Twin Cam 110s dzinējiem un Road Glide Ultra.

    “Šis ir citādāks Harley-Davidson gads”, saka Mark-Hans Richer, Harley-Davidson vecākais vice-prezidents un mārketinga direktors. “Harley-Davidson piedāvā jaudīgākos kruīza tipa motociklus savā vēsturē, ieskaitot jauno S sēriju. Arvien pilnveidojam Dark Custom, kura dizaina uzlabojumus sākām 2008. gadā. Mēs paplašinām klāstu ar Road Glide Ultra atgriešanos un Heritage Softail Classic dizaina atjaunošanu.”

    2016. gada Harley-Davidson motociklu iezīmes

    • Jaunajos Iron 883™ un Forty-Eight® modeļos iezīmējas Harley-Davidson Dark Custom ietekme - dumpīgs izskats, jauns dizains un uzlaboti amortizatori.

    • Jaunās S sērijas limited-edition kruīzeri raksturojami ar jaudīgu dzinēju un izteiktām stilistiski saistošām līnijām. Fat Boy® S un Softail Slim® S - bagātīga apdare apvienojumā ar jaudīgu Screamin’ Eagle Twin Cam 110 dzinēju sniedz galvu reibinošu veiktspēju.

    • 2016. gada modeļos iezīmējas jaudīgākie kruīzeri Harely-Davidson vēsturē ar High Output Twin Cam 103 ™ dzinējiem, kas iepriekš bija pieejami tikai Harley-Davidson Touring motocikliem, bet tagad uzlabo jaudu visiem Softail modeļiem.

    • Rushmore projekts atgriežas ar ietekmi uz Road Glide® Ultra.

    Dark Custom dvēsele

    Jaunais Iron 883 dizains ir apzināti „nenostrādāts” līdz galam - ar modernām dizaina līnijām, radīts iedvesmojoties no garāžā būvēta motocikla. Pilnīga motocikla priekšas daļa un pielāgojama aizmugurējā piekare, vieglākas riepas un uzlabota sēdvieta palielina komfortu un kontroli uz ceļa.



    Jauno Forty-Eight raksturo smagnējs izskats. Tam ir drukna priekšējā riepa un masīva priekšpuse ar jaunu 49mm dakšu, ko vēl papildina regulējami aizmugurējie amortizatori un sēdpozīcijas uzlabojumi.



    Harley-Davidson Street® 750 veikti uzlabojumi priekšējai un aizmugurējai bremžu sistēmai.

    Jaudīgākā kruīzeru līnija

    Harley-Davidson ir radījis jaudīgāko kruīzeru modeļu līniju. Aprīkots ar Screamin’ Eagle Twin Cam 110 dzinēju, jaunais Fat Boy S un Softail Slim S kruīzeris sniedz lielisku jaudu, kāda iepriekš piemita tikai CVO modeļiem. Abus limited-edition modeļus iezīmē tumša stila iezīmes, kas izceļ to „muskuļoto” rāmi. Pieejami divos toņos – Olive Gold Denim un Vivid black.
    Softail modeļos novērojama Rushmore projekta ietekme. High Output Twin Cam 103 dzinējs jau standartaprīkojumā.

    Softail modeļi ar kruīza kontroli

    2016. gada Softail modeļos - Heritage Softail® Classic, Softail® Deluxe, Fat Boy S un Softail Slim S kruīza kontroles sistēma pieejama jau standartaprīkojumā, pārējiem Softail modeļiem tā pieejama kā papildus aprīkojums.

    Jauni amortizatori Sportster modeļiem

    Visi 2016. gada Sportster sērijas motocikli aprīkoti ar jauniem uzlabotiem priekšējiem un aizmugurējiem amortizatoriem un uzlabotu sēdpozīciju, kas sniedz braucējam lielāku komfortu un kontroli.

    Road Glide Ultra

    Uzlabots dizains, izcila aerodinamika un braucēja ergonomika, Twin-Cooled™ High Output Twin Cam 103™ dzinējs. Rushmore projekts ietekmējis arī šo motocikla modeli.

    Heritage Softail Classic

    Nostalģisks stils, moderna Softail darbība kombinācijā ar High Output Twin Cam 103 dzinēju. Elektroniskā kruīza kontrole papildina jauno Heritage Softail Classic.

    2016. gada Harley-Davidson jau ir ceļā pie dīleriem. Aicinām pmeklēt H-D.com , lai apskatītu visus 2016. gada Harley-Davidson motociklu modeļus.

    Par Harley-Davidson

    Kopš 1903. gada, Harley-Davidson Motor uzņēmums pilnveido kruīza, tūrisma un custom motociklus un pilnā apjomā piedāvā šo motociklu detaļas, aksesuārus, braukšanas aprīkojumu un apģērbu, kā arī citas preces. Vairāk informācija pieejama Harley-Davidson mājas lapā www.h-d.com.

    Papildu info:
    Harley-Davidson Latvijā
    Mob.+371 26534631


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties