Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Harley-Davidson piedāvā radīt savu sapņu motociklu

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Harley Davidson Latvija,
    14-10-2015

    Harley-Davidson aicina piedalīties aizraujošā izlozē, kura galvenā balva būs apmaksāts ceļojums uz Harley-Davidson dzimteni - ASV, lai radītu savu Custom motocikla dizainu sadarbībā ar galveno Harley® motociklu dizaineri Dais Nagao.

    Ikviens motocikla braucējs līdz 30. oktobrim ir aicināts pieteikties testa braucienam ar kādu no Dark Custom motocikliem un piedalīties izlozē, lai laimētu iespēju ne tikai radīt savu sapņu motociklu, bet arī apmeklēt Kaliforniju, lai ar Dark Custom dotos LA Custom Culture braucienā vietējā gida pavadībā, kā arī, lai apmeklētu Harley-Davidson pilsētu Milvoki, kur atrodas Harley-Davidson muzejs.

    Balvā iekļauti arī apģērbi no Harley-Davidson® Black Label kolekcijas, kā arī fotokamera, lai iemūžinātu un dalītos ar šo neaizmirstamo pieredzi.

    Lai piedalītos izlozē, kuras rezultāti tiks paziņoti 12. novembrī, jāpiereģistrējas testa braucienam ar kādu no Harley-Davidson’s Dark™ Custom motociklu modeļiem: Street® 750, Iron 883™, Forty-Eight®, Street Bob®, Street Bob® Special un Fat Bob® līdz 30. oktobrim pie vietējā Latvijas Harley-Davidson izplatītāja.

    Vairāk informācijas testa brauciena reģistrēšanai - www.h-d.com/testride .

    Par Harley-Davidson
    Kopš 1903. gada, Harley-Davidson Motor uzņēmums pilnveido kruīza, tūrisma un custom motociklus un pilnā apjomā piedāvā šo motociklu detaļas, aksesuārus, braukšanas aprīkojumu un apģērbu, kā arī citas preces. Vairāk informācija pieejama Harley-Davidson mājas lapā www.h-d.com.

    Papildu info:
    Baiba Belinova
    Harley-Davidson marketinga vadītāja Latvijā
    Mob.+371 26534631


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties