Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Pārbraucieni ar motociklu lietus laikā... lasītāja viedoklis

 1-20  [21-40]  [41-43] 

eds, 23. Jan 2010, 21:42

visi baigie gudrinieki. nav ko pasūtīt nah

eds, 23. Jan 2010, 21:42

jims, 23. Jan 2010, 20:40

jims, 23. Jan 2010, 20:40

vajag drifteet ibmt

Harijs, 23. Jan 2010, 20:40

Piebildīšu, ka šis nav bēdu stāsts un nav domāts, lai kādu iežēlinātu. Ir sadaļas, kur lietotāji, lasītāji dalās pārdomās,komentāros,ieteikumos utt. Tam jau šī mājaslapa domāta.

filfinsh, 23. Jan 2010, 19:04

wooow, for fuc**** what? Es ruupiigi izlasiju visu shii puisha beedu staastu un sapratu cik ljoti tomeer veelos moci un braukt un man ne prataaa nenaaktu suukstiities par to ka liist, sliid, kule spiezh vai kkas liidziigs, ja ir tik svaki, ka greeksuudze jaaklaasta tad mosh tieshaam sabiedriskais tr.?

MIGs, 23. Jan 2010, 18:56

[quote]saaatans, Vakar, 18:01
Sausaa laikaa izslii ja traapi uz akmenjiem, smiltiim vai auksts celja segums, bet tas viss atkariigs no MO riepas iipashiibaam un staavokli, kaa arii mocha tipu!!
[/quote]
Te tu kautko gudru runāi, ka sausā laikā riepas neslīd !

MIGs, 23. Jan 2010, 18:29

satans laika iedomājas, ka visi drifteri vispirms iet un noakisa smiltiņas lai riepas varētu izslīdēt !

Archy96, 23. Jan 2010, 17:09

Huiņa tā visa ir pilnīgākā

Andreits, 23. Jan 2010, 12:00

vo martinss normāls čals! Man arī pret lietu nav iebildumu, tak tas ir feini, ūdens šļakst, var smuki paspolēt īpaši nedeldējot riepas utt., it īpaši tādā siltā vasarā. Un par slapjiem līkumiem - neesmu es nekāds specs fizikā, bet IMO moča riepas forma ir tāda, ka ieguļoties līkumā kontaktlaukums ar asfaltu nemazinās; gluži otrādi, divkomponentu riepām darbā tiek laista mīkstā gumija, kam teorētiski saķeri būtu pat jāpalielina

svesais, 23. Jan 2010, 11:07

Nu tak pareizi! Riepām nav nozīme tiktāl kamēr pats apzinies kas apakšā un kā braukt .

puisizzz, 23. Jan 2010, 03:24

braucu katru dienu
lietū/sniegā/saulē
braukšana lietū nav patīkams process, bet brauco katru dienu ja lietus līst ar laiku pierod pie tā ā mocis uzvedās kur ir slidens un kā būs ja nebūs ...
bet foršs raksts

kakjis, 23. Jan 2010, 01:37

palasot sso visu putru,piekriitu Migs! par taam riepaam,lai (profi) iet ieskrieties! Caalli brauc ar sliktaakaam riepaam labaak un nesuudzas.Tagad visiem jaaliek superkorsas,savaadaak nav braukssanas-juus pat pusi neizmantojat no riepu iespeejaam.nu un,ka izsliid,jaakontrolee arii gaazes ruccka!Un liinijas rulz! Kur ir starpiiba saliidzinossi ar autinnu,ka ielidojot risee,kura pilna ar uudeni ir taada,ka mocim nemeetaa dirsu,bet gan kad mocis liecas uz vienu,vai uz otru pusi,bet vismaz maneejam tas notiek,kad ej vairaak par 16padsmit!Vajag vairaak braukt un kraat pieredzi un nesuudzeeties par katru mazo strjominnu! Notiek katram ssaizes,bet nevajag taas paarveerst par mega notikumu!Kameer nenokritiisi,neiemaaciisies otreiz savaakt-agri,vai veelu kriit visi,klluudaas visi!

martinss, 22. Jan 2010, 23:24

Andreits, ir braukts veselu nedelju peec kartas diendienaa, kad liist taa, kaa lejot ar spaini uz galvas. un nekas, tik bik cimdiem lida cauri... Bez _laba_ lietus kostima keisaa es vispar nebraucu no setas araa, pat ja sola menesi saulainu laiku.

Godiigi sakot, man patik pa lietu labak braukt nekaa sausaa laikaa, izklausaas diivaini, bet taa ir.

Autors piemirsa vienu buutisku lietu- arii mocim ir noziime. Enduro ar loganu (salidzinoshi pret sportbaiku) rami daudz, daudz vieglaak valdaams pa riseem uz celja. Godigi sakot, man nekada izbilja nekad nav bijis "staigajot" pari riseem, iznemot vienu reizi, kad neriskeeju kaapt araa no rises delj taa, ka taa bija pilna ar uudeni un... solarku- vienam kraveniekam baka bija izlijusi...

Un protams, riepas, riepas, riepas!!!

Andreits, 22. Jan 2010, 21:47

par riepām. No manas pieredzes, eiropiešu ražojumi tomēr ir labāki. Kopš pamēģināju metzeler, pērku tikai šito firmu.

svesais, 22. Jan 2010, 19:32

Nu ko var ņemties! Katrs tak pats zin savas un mo spējas un varēšanu. Ja ne tad brauc prātīgi un mācies. Galvenais ar galvu jādraudzējas un nevajag vainu uz riepām likt

Darkman, 22. Jan 2010, 18:50

IMO visu rakstu var 3 vardos salikt - sapratiga atruma izvele Brauc tik atri/leni, lai spej droshi apstaties vai apbraukt (iespejamo) shkersli. Labak brauc leni un par tevi smejas auto vaditaji, neka skaisti aizlido un pec tam taisi moci vai nedod D arstejies.

MIGs, 22. Jan 2010, 17:42

Jā Saatans kā var slīdēt riepas, ja pat sausā laikā dabūn, ka silts sliks izslīd ?!

Slīd visas riepas, tik jādomā ar galvu - varbūt nevajag lietus laikā provēt pielikt celīti pie zemes vai atgriezt pilnu ručku uz līkuma izeju un tad domāt kapēc izslīd ?!
Visa vaina ir galvā - jādomā ko dari un viss būs labi. Tāpat varētu beigt raustīties un braukt arī uz slapjajiem trenniņiem - a to kā savādāk to pieredzi iegūsi ja nekad neesi braucis pa slapjo ?! Jā diskomforts lietus laikā - ir opcija - nopērciet auto ar pečku un kondicinoieri ! ...

Manuprāt lielākā šaize sākas, kad tu esi atvilcis savus 50km pa šoseju, esi slapjš, pārsalis un tev jau sen ir iestājies pofigs uz visu, pilna ručka, ka tik ātrāk mājā un siltumā.

Tāpat, ja mocis sāk rīstīties kad esi iebrauci speļķē, tad visticamāk mocis nav tehniskā kārtībā. Piemeŗam svečvadi maināmi, vai kas līdzīgs...

Īpaši tiem, kam bail braukt pa slapjo - pērciet lietus riepas... Tik sausā laikā "nedaudz" dilst ...

Baltās līnijas rullz - jo pat uz šosejas braucot ar ~1-1,5 saproti, ka pakaļējais rats izbuksē kad uzbrauc uz lielās baltās bultas.

krivik, 22. Jan 2010, 17:39

Tas jau jebkuram bērnam ir skaidrs, ka peļķēs pat ar riteni nevar braukt, jo tur bedres var būt, kur nu vēl ar moci. Un lietū, protams, jābrauc 5x uzmanīgāk. Tā kā neredzu nekādu dižu padomu šai rakstā. Vispār lietus laikā no svešiem ceļiem izvairos braucot ar moci, bet ja nākas braukt, tad braucu lēni un uzmanīgi. Labāk braucu apkārt, nekā, piemēram, pa nelīdzenu bruģi uz Vienības gatves.

eds, 22. Jan 2010, 16:50

andreits, noperc beidzot moci.

 1-20  [21-40]  [41-43] 

Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


Reģistrēties