Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


29. oktobrī GRANDSWAP.COM moto detaļu tirgus

 1-4 

anamaL, 18. Nov 2011, 14:55

http://cut.lv/Q7M - iesaku šeit pelnīt naudu! netici? -uzkliko un pārbaudi, tici man tu to nenožēlosi! Iesaku, jo pats pārbaudīju un saņēmu uz paypal 16$ pa 2 dienām (sorry par spam)

Archy96, 29. Oct 2011, 19:08

Biju tirdziņā, brīnumainā kārtā atradu tieši to, ko meklēju - krosača 2T klusinātāju, turklāt pa limonādi, tā kā lats nebija pa tukšo izmests, bet nu visā visumā, gaužām trūcīgs piedāvājuma, dažs labs stendiņš izskatījās vēl drūmāk kā Latgalītē, tādi lūžņi, kurus drīzāk pa taisno uz Tolmetu vest, nevis kādam tirgot, arī norises laiks, no 9.00 - 15.00 galīgi garām, nu kurš normāls baikers ceļās sestdienā 9os no rīta, kamoon

Balzaks, 29. Oct 2011, 14:03

Tikko atgriezos no halles. Šo pasākumu apmeklēju pirmo reizi. Gāju uz turieni nezinot, kas tur mani sagaidīs, jo afišā nekas izsmeļošs nav rakstīts, bet par to pārmest nevar, jo organizators jau nevar zināt, kas atbrauks tirgoties.

Īpaši nesteidzoties, visu halli izstaigāju aptuveni 15-20 minūtēs. Kopā bija aptuveni 20 tirgotāji, no kuriem kāda 1/2 tirgo lietotas un jaunas daļas padomju močiem (Jawa, Iž u.c.). Aptuveni 1/4 daļa tirgotāju piedāvā lietotas un jaunas rezerves daļas japāņu motocikliem: izpūtēji, ķēdes, zobrati, filtri, sveces, bremžu kluči, plastmasas, lukturi, kā arī materiālus apkopei (eļļas, mazgājamie līdzekļi). Atlikusī 1/4 ir klaviermeistari ar visādiem hromētiem vai ādas labumiem: sēdekļi, stūres, spoguļi, rati, izpūtēji.

Daži no tirgotājiem piedāvāja arī apģērbu un ķiveres. Gan ne pārāk liela izvēle.

Pats sev neko neatradu, taču uz to arī necerēju, jo gribēju iepazīties ar šo pasākumu.

Uzskatu, ka pasākums ir noderīgs, ja vajag daļas kaut kam populāram, retu (Latvijā) moču īpašniekiem tur īsti darīt nav ko. Vienīgais ieteikums būtu šāds - nākošreiz pirms pasākuma pārdēvēji varētu komentāros atzīmēties un aptuveni pastāstīt, ko piedāvās, lai apmeklētājs zin, ko tur var gaidīt.

4diena, 26. Oct 2011, 15:42

ja ir kāds kas piedalās, tad mok var no manis paņemt pāris lietas?

 1-4 

Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


Reģistrēties