Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Kompānija Mahindra parāda jauno JAWA 350 Special

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (4)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    13-05-2018

    Kopš 2016. gada Indiešu automašīnu un motociklu ražotājkompānija “Mahindra” ir ieguvusi licenci zīmola “JAWA” motociklu ražošanai. Aizvadītajā gadā tika prezentēts “JAWA 350” modelis, savukārt pavisam nesen kompānija iepazīstinājusi ar jaunāko “JAWA” modeļu klāsta papildinājumu - “JAWA 350 Special”.

    Tā virsbūves dizains izstrādāts, saglabājot agrāko “JAWA” sacīkšu motociklu būtiskākās stila iezīmes, ko papildina retro stila virsbūves krāsojums, kā arī virkne dažādu hromētu elementu, tāpat retro noskaņu piešķir arī apaļas formas priekšējais lukturis un platais sēdeklis.

    “JAWA 350 Special” svars ar visiem tehniskajiem šķidrumiem ir 170 kg (par 10 kg smagāks nekā tā bāzes modelis). Tas aprīkots ar ķīniešu kompānijas “Shineray” izgatavoto 397 cm3 motoru, kura jauda ir 28 zirgspēki pie 6 500 apgr./min. un maksimālais griezes moments ir 30.6 Nm pie 5 000 apgr./min. ar “Delphi” degvielas iesmidzināšanas sistēmu.

    Pagaidām gan nav vēl zināms, kad jaunais “JAWA 350 Special” modelis būs pieejams tirdzniecībā un kāda varētu būt tā cena.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties