Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Durka Racing sezonu atklās 1. maijā!

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (10)
  • Drukāt
  • Foto: durka.lv

    www.durka.lv,
    29-04-2008

    1. maijā apvienība Durka Racing organizē 2008. gada sezonas pirmo posmu amatieru motosacīkšu sērijā. Pasākums, kā jau katru gadu, notiks 333 trasē un tajā būs ko redzēt. Sacensību sākums 12.00.

    Sacensības notiks šādās klasēs: poketbaiki, skūteri, supermotardi, šosejas un ielas motocikli. Katrā klasē notiks divi braucieni. Šogad izmainīta sacensību kārtība ielas un sporta motocikliem – tie vairs netiks dalīti pēc dzinēju tilpumiem, bet gan pēc braucēju prasmes tos vadīt – pirms sacensībām būs kvalifikācijas braucieni, kuros arī izšķirsies, kurā grupā kurš startēs.

    Durkas pasākumos vienmēr ir bijusi arī stuntriding demonstrējumi. Šogad iespēja izpausties tiks dota arī jaunajiem censoņiem - “Durka Racing 2008 stuntriding amatieru kausa izcīņa” ar trīs posmiem, no kuriem pirmais notiks pirmā maija pasākumā. Lai kvalificētos pirmajai sacīkstei, jāizpilda vismaz 1m garš stoppie, 2m wheelie un rolling burnout.

    Kā vienmēr, Durkas sezonas atklāšanā apmeklētājiem sagatavots kāds jaunums, šogad – čoperu sacensības. Čoperu īpašniekiem notiks atsevišķs brauciens, kurš būs ne mazāk azartisks kā sportiskāko motociklu sacīkstes.

    Sacensību sākums 12:00, registrācija jau no 9:00. Vairāk informācijas par pasākuma norisi, dienaskārtība, informācija par nepieciešamajām formalitātēm lai piedalītos atrodama Durka Racing mājaslapā – www.durka.lv


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties