Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


27. aprīlī Rīgā notiks motosezonas atklāšana

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (4)
  • Drukāt
  • Delfi.lv,
    23-04-2019

    Sestdien, 27. aprīlī, pulksten 13, notiks tradicionālais motosezonas atklāšanas pasākums, kurā vairāki tūkstoši motobraucēji, moto entuziasti un motosporta līdzjutēji pulcēsies pie tirdzniecības centra MOLS, lai iepazītos ar citiem motobaucējiem un viņu spēkratiem.

    Jau no pulksten 10 pie "Mola" uz sezonas pirmo tradicionālo braucienu pulcēsies vairāki tūkstoši motobraucēju gan no Latvijas, gan ārvalstīm.

    Pulksten 13 motokolonna startēs no t/c "Mols" Krasta ielā 46 un dosies tālāk pa Dienvidu tiltu, Ziepniekkalna ielu, Mūkusalas ielu, Kuģu ielu, Trejādības ielu, Raņķa dambi, Balasta dambi, Vanšu tiltu, Valdemāra ielu, Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Hanzas ielu, Eksporta ielu uz 11. novembra krastmalu. Pēc tam no pulksten 13.45 11. novembra krastmalā notiks Marko Mendozas brīvdabas bezmaksas rokkoncerts. Pasākums ir paredzēts visiem interesentiem un būs pieejams bez maksas.

    Savukārt visi, kuri vēl nav paspējuši iepazīties ar jaunākajiem šī gada motociklu modeļiem, kas nominēti titulam "Latvijas Gada motocikls", ir aicināti apskatīt izstādi t/c "Mols" 1. stāvā. Starp tiem ir "Ducati", "Triumph", "Yamaha" un "Can-Am", kā arī publikai mazāk zināmie "Mash" un "Royal Enfield". Konkursam "Latvijas Gada motocikls 2019" kopumā pieteikti 24 motocikli un sākot no šī gada konkursa žūrijas priekšsēdētāja amatu ieņem auto eksperts Pauls Timrots.

    "Konkurss "Latvijas Gada motocikls" ir ļoti svarīgs Latvijas transporta industrijai. Pirmkārt, tas ceļ valstisko pašapziņu, ka mums ir pašiem šāds konkurss. Otrkārt, motocikls ir vēl patiesi nenovērtēta transporta alternatīva modernajā pilsētas satiksmē," norāda konkursa žūrijas priekšsēdētājs un auto eksperts Pauls Timrots. "Tam ir ļoti daudz priekšrocību, līdzīgi kā velosipēdam, bet mēs par maz tiekam aicināti tās lietot. Treškārt, konkurss ļoti palīdz jebkuram Latvijas iedzīvotājam daudz precīzāk izvēlēties sev un nākotnei atbilstošāku transporta līdzekli. Motociklam ir nākotne! Tas patērē daudz mazāk degvielas nekā auto, aizņem gandrīz tikpat maz vietas kā velosipēds un spēj aizbraukt daudz ātrāk un tālāk."




    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties