Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Cross Country “Liepāja 2020” balvu fonds vairāk kā 2500 eiro vērtībā!

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (1)
  • Drukāt
  • Aldis Vēveris,
    10-03-2020

    28. martā, Liepājā, „Motoparks Lauma” moto kompleksā notiks Baltijas kausa pirmais posms un Latvijas kausa pirmais posms Cross Country. 




    Marta mēnesis enduro sportistiem, līdzjutējiem, atbalstītājiem ir īpašs, jo pēc garajiem ziemas mēnešiem sākas jaunā enduro sezona, jauni starti, cīņa trasē, rezulāti un sasniegumi. Tradicionāli, arī šogad, trešo gadu pēc kārtas enduro sporta sezonu atklāsim Liepājā, „Motoparks Lauma” moto kompleksā ar Baltijas kausa pirmo posmu Cross Country. Tās ir izturības sacensības enduro motocikliem, ar dažādiem enduro elementiem.

    Liepājnieks, Latvijas motosporta federācijas (LaMSF) enduro komisijas vadītājs Kaspars Ērkulis: “Šogad šīs būs Baltijā pirmās motosporta sacensības jaunajā sezonā. Tas nozīmē, ka sacensībās sagaidām vislielāko dalībnieku skaitu. Man ir liels prieks, ka, pateicoties sadarbībai ar Liepājas pilsētu, varēsim šo pasākumu iedzīvotājiem nodrošināt bez maksas. Tas nozīmē, ka vienīgais, kas ir nepieciešams, ir vēlme un labs noskaņojums, lai apmeklētu šo pasākumu, jo par pārējo būs parūpējušies organizatori. Šajās sacensības startēs ne tikai Baltijas ātrākie enduro sportisti, bet arī ātrākie Baltijas motokrosa braucēji. Varēsim salīdzināt, kuri trasē ir ātrāki – enduro vai motokrosa sportisti, jo trase visiem būs vienāda.” Būs Open LV klase, kurā vienas stundas garumā varēs startēt braucēji ar jebkādu motociklu. Šī ir iespēja ikvienam izmēģināt savus spēkus Cross Country.

    Šogad trasē, salīdzinājumā ar 2019. gadu, lielas izmaiņas netiks veiktas. “Protams, tā būs nedaudz mainīta, būs savādāka trases konfigurācija, būs kāds jauns šķērslis, elements. Kā arī ir izveidoti jauni tramplīni, kas ir viens no “skatāmākajiem” sacensību elementiem šajā sporta veidā,” stāsta Kaspars Ērkulis. Runājot par balvu fondu, enduro komisijas vadītājs atklāja, ka “absolūti ātrākais savā īpašumā iegūs balvas ap 1000 EIRO vērtībā, kā arī dāvanu kartes no “Stokker” un citas vērtīgas dāvanas sacensību uzvarētājiem.”

    Šogad organizatori vairāk ir padomājuši par skatītājiem, īpaši bērniem. “Sacensību laikā jaunākajiem skatītājiem būs iespēja ne tikai vērot notikumus trasē, bet arī lēkāt un izklaidēties piepūšamajās atrakcijās, kas arī būs pieejamas bez maksas, ja vien laikapstākļi tam būs labvēlīgi. Tas šo pasākumu padarīs vēl ģimeniskāku, un kopā pavadītais laiks būs vēl kvalitatīvāks. Kāds cītīgi sekos spraigajām motosporta cīņām trasē, kādam tās būs atrakcijas, vēl kādam šī gada pirmais šašliks svaigā gaisā,” tā Kaspars Ērkulis.

    Sacensību organizatori uz sacensībām aicina ikvienu enduro sportistu, kā arī motokrosa braucējus, kā arī cita motosporta veida piekritējus un, protams, skatītājus un atbalstītājus, lai kopā atklātu 2020. gada enduro sporta sezonu!
    “Motoparks Lauma” atrodas Pulvera ielā 9, Liepājā. Ieeja skatītājiem bez maksas!
    Skatītāji un līdzjutēji laipni aicināti pavadīt brīvdienas motosporta noskaņās.

    Skatītājiem sacensības un bērniem piepūšamās atrakcijas būs bez maksas.
    Svarīga informācija sportistiem!
    Līdz sezonas atklāšanai un pirmajām sacensībām palicis mazāk kā mēnesis, tāpēc LaMSF aicina sportistus savlaicīgi pieteikt licences, izmantojot reģistrācijas sistēmu https://www.licences.lv/.
    Licences pieteikumu izskata trīs darba dienu laikā, sporistam jārēķinās ar to, ka dienā pirms sacensībām būs par vēlu pieteikt un saņemt licenci!
    Kā arī informējam, ka licences plastikāta kartes izgatavo reizi nedēļā, tāpēc lūdzam iepriekš sazināties ar sekretariātu, pirms licences plastikāta kartes saņemšanas. 

    Atceries, ka motosports ir paaugstinātas bīstamības sporta veids, un aicinām būt uzmanīgiem, ievērot norobežojošās lentas un tiesnešu norādījumus, kā arī īpaši pieskatīt savas jaunākās atvases un suņus. Esam par drošu motosportu!

    Sekojiet līdzi arī mūsu facebook.com/endurosports/ - Enduro Sports Latvija, kā arī lamsf.lv.

    Informāciju sagatavoja Luīze Vīksna


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties