Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Pilnībā nodedzis Eiropas augstākais un zināmākais motociklu muzejs.

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (1)
  • Drukāt
  • ugunsgrēks

    Aldis Veveris,
    20-01-2021

    Ai,ai,ai nepatīkama vēsts. Ne viens vien Latviešu motobraucējs noteikti ir apmeklējis vai vismaz braucis garām milzīgajam motociklu muzejam Austrijā Timmelsjoch jeb itāļu the Passo Del Rombo kalnu pārejā.





    Nelaimīgajā 18 Janvāra naktī ap pulksten 4:00 pēc vietējā laika,gunsgrēks izcēlās lielājā un skaistajā koka celtnē. Tie kas bijuši tur uz vietas noteikti atcerēsies to ka tā bija veidota galvenokārt no koka un stikla. Pašlaik vēl nav zināms kas tieši izraisījis aizdegšanos un nav arī zināms vai to izdosies noskaidrot. Vēl nesenajā 2019 gadā , pats personīgi ieturēju kafijas pauzi gaumīgi un stilistiski iekārtotajā restorānā, kas atradās turpat aiz sienas pašam muzejam.



    Muzejs atradās Austrijā un bija Eiropas augstākais muzejs 2175 m augstumā. Ceļš kas savieno Dienvidtiroli un Ziemeļtiroli Itālijā ir viens no populārākajiem motociklistu sapņu ceļiem.



    Muzejā atradās viena no visplašākajām un vērtīgākajām motociklu kolekcijām Austrijā un Eiropā, un tajā atradās aptuveni 230 klasiskie motocikli - ieskaitot klasiskos modeļus no Brough Superior, Vincent, Matchless, Sunbeam, Zündapp un citiem, kopā aptuveni 100 ražotājiem. Muzeja platība bija 3 000 kvādrātmetru. Virspusēji skatoties var redzēt ka vismaz daļa restorāna ir palikusi dāļēji neskarta.








    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties