Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Itāļu „Moto Guzzi” gatavojas konkurēt ar „Harley-Davidson”

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (2)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    04-07-2009

    Itāļu motociklu ražotāju kompānija „Moto Guzzi” tuvāko gadu laikā gatavojas izlaist pavisam jaunu motociklu ar dzinēju, kura darba tilpums būs daudz lielāks nekā līdz šim „Moto Guzzi” piedāvājumā, līdz ar to, tas solās konkurēt ar „Harley-Davidson” tehniku.

    Globālajā tīmeklī vairāki prestiži ziņu avoti vēsta, ka itāļu moto kompānija gatavojas piedāvāt saviem pircējiem motociklu, kura dzinēja darba tilpums būs pat 1 600 ccm.

    Britu Motorcyclenews intervijā „Moto Guzzi” pārstāvis pastāstījis, ka jaunais motocikls tiek gatavots īpaši ASV tirgum. Viņš arī norādījis, ka pagaidām lielākais darba tilpums, ko iespējams panākt esošajam četru vārstu dzinēju ir 1 400 ccm, tāpēc tagad tiek apsvērta iespēja izstrādāt jaunu, vienkāršu divu vārstu dzinēju, kura darba tilpumu būtu iespējams palielināt līdz pat 1 600 ccm.

    Pēc kompānijas pārstāvja teiktā, šobrīd jaunais motocilks vēl ir izstrādes stadijā, bet ļoti iespējams tā prototips būs redzams jau šajā rudenī gaidāmajā Milānas moto izstādē. Tas būs tūrisma motocikls, kas nedaudz atgādinās „Yamaha Midnight Star”, tomēr neapšaubāmi tam būs „Moto Guzzi” raksturīgās iezīmes.

    Pagaidām „Moto Guzzi” modeļu klāstā ir tūrisma motocikls „California Vintage”, kam arī solās būt līdzīgs retro stilā topošais modelis, un tas aprīkots ar 1064 ccm spēka agregātu, kura jauda ir 54 kW pie 6 400 apgr./min.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties