Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


„Honda” atliek „Evo 6” ražošanas uzsākšanu

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (10)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    20-08-2009

    Neskatoties uz to, ka ap 2011. gadu tirdzniecībā nonāks vairāki jauni, spēcīgāki kruīza motocikli no vairākiem vadošajiem moto tehnikas ražotājiem, kā piemēram, „Vyper” no „Ducati”, „Rochet 3” no „Triumph”, „V-Rod Muscle” no „Harley-Davidson”, „Honda” pagaidām plāno atlikt sava šī tipa (‘muscle-bike’) motocikla „Evo 6” ražošanas uzsākšanu.

    Kompānijas mārketinga speciālisti ir nonākuši pie secinājuma, ka jauno „Evo 6” neizdosies pārdot pietiekami lielā apjomā, lai tiktu pilnībā segti tā ražošanas izdevumi, līdz ar to iecere par „Evo 6” ražošanu pagaidām tiek atlikta un nav izslēgts, ka tā tiks atcelta pavisam vai gluži pretēji – atjaunota, kas, protams, atkarīgs no tirgus situācijas šajā segmentā tuvāko 18 mēnešu laikā.

    Atgādināsim, ka „Honda” jauno „Evo 6” konceptu prezentēja 2007. gada Tokijas moto izstādē. Tā dizaina izstrādē ir piedalījies arī populārā 1992. gada „Honda FireBlade” modeļa izstrādātājs. „Evo 6” ir aprīkots ar 1800 ccm daudzcilindru motoru, kas raksturīgs arī „Goldwing” modelim.










    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties