Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


„BMW R1200 GS” sāncensis no „Ducati” debitēs šī gada rudenī

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (5)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    30-08-2009

    Pagaidām globālajā tīmeklī lielākoties ir apskatāmi gaidāmā „BMW R1200 GS” sāncenša no „Ducati” moto spiegu fotouzņēmumi, no šī modeļa testa braucieniem tā ražotnes apkaimē, tomēr jau pēc dažiem mēnešiem tas tiks oficiāli izrādīts „EICMA” moto izstādē, kas no 10. līdz 15. novembrim notiks Milānā.

    Tiesa, par gaidāmā modeļa oficiālo nosaukumu pagaidām ir visai pretrunīga informācija – vairāki ārvalstu ziņu avoti vēsta (atsaucoties uz kompānijas paziņojumu), ka tā nosaukums būs gluži tāds pats kā populārajam „Porsche” sportiskajam apvidus auto, t.i., „Cayenne”, taču, dodot atsauci uz anonīmiem ziņotājiem no kompānijas iekšienes, vairāki prestiži izdevumi, kā piemēram „MCN”, vēsta, ka gaidāmā „Ducati” motocikla nosaukums tomēr nebūs iepriekš minētais „Cayenne”, bet gan visticamāk „Strada Aperta”.

    „Multistrada” modeļa aizvietotājs, jaunais „Ducati” motocikls būs aprīkots ar divcilindru 1098 ccm motoru, kas ir arī „Streetfighter” modelim, tomēr tā jauda būs nedaudz samazināta, proti, no 155 līdz 140 zs. Tā aptuvenā cena solās būt nedaudz mazāka par 14 000 eiro.

    Ducati Strada Aperta (vai Cayenne) spiegu foto






    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties