Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


„Kawasaki” prezentēs populāro „ZX-10R” un „Z1000” atjauninātās versijas

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (16)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    15-10-2009

    „Kawasaki Heavy Industries” tuvāko mēnešu laikā gatavojas izrādīt savus jaunākos 2010. gada modeļus, kuri debitēs vai nu jau oktobra nogalē gaidāmajā Tokijas moto izstādē, vai arī novembrī paredzētajā EICMA izstādē Milānā.

    Viens no tiem būs 2010. gada „Kawasaki ZX-10R”, kas papildus atsevišķiem, nelieliem vizuāliem pārveidojumiem, būs ieguvis arī jaunus „Ohlins” amortizātorus. Līdzšinējās prognozes liecina, ka nākamā 2011. gada „Ninja” būs pavisam jauns un pilnībā pārveidots modelis.

    Tāpat japāņu moto kompānija ir paziņojusi, ka būs pieejama arī „Z1000” modeļa atjauninātā versija, kuram būs raksturīgas diez gan radikālas vizālās izmaiņas, turklāt tas būs ieguvis arī jauno četru cilindru motoru, kura darba tilpums būs 1043 ccm, līdz ar to arī tā jauda solās būt daudz iespaidīgāka. 2010. gada „Z1000” būs raksturīga arī pavisam jauna alumīnija šasija, kā arī horizontāla aizmugurējā piekare.

    Pagaidām gan oficiāli tehniskie parametri nav zināmi, tomēr industrijas eksperti prognozē, ka jaunajam „Z1000” varētu būt ievērojami uzlabota gan tā vadāmība, gan vispārējie tehniskie parametri. Tirdzniecībā tas būs pieejams divējāds: pelēkas-oranžas krāsas kombinācijā un melnā krāsā.

    Attēlā: Kawasaki ZX-10R 2010




    Attēlā: Kawasaki Z1000 2010


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties