Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Jaunākais „Harley-Davidson Sportster” sērijā – „Forty-Eight”

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (35)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    03-02-2010

    Aizvadītajā mēnesī, janvārī, amerikāņu moto kompānija „Harley-Davidson” oficiāli iepazīstināja ar jaunāko modeli „Sportster” sērijā – „Forty-Eight”.

    Jaunajam „Forty-Eight” ir V-Twin tipa, 1200 ccm motors ar gaisa dzesēšanu, pavisam jauna priekšējā piekare, plata un bieza priekšējā riepa, pazemināta aizmugurējā piekare, vienvietīgs sēdeklis, spoguļi, kas atrodas zem stūres rokturiem, kā arī visai neierasta dizaina izpūtēja caurules un arī pagrieziena rādītāji, kas ierīkoti motocikla dakšā.
    Neskatoties uz to, ka vizuāli tas nedaudz atgādina motociklu no pagājušā gadsimta 50. gadiem, tam raksturīgs ļoti mūsdienīgs elektroniskais aprīkojums, tajā skaitā, piemēram, uzlabotā degvieles iešprices sistēma „Electronic Sequential Port Fuel Injection” (ESPFI).

    Sēdvietas augstums – 660 mm, riteņu bāze – 1519 mm, klīrenss – 99 mm, tā sausais svars – 247 kg. Tirdzniecībā tas būs pieejams trīs krāsās: melnā (Vivid Black), sudrabkrāsā (Brilliant Silver) un oranžā (Mirage Orange Pearl). ASV „Forty-Eight” melnās versijas bāzes modeļa cena – 10 500 ASV dolāri ( ap 5 300 LVL), pārējo divu -10 790 dolāri ( ap 5 448 LVL).














    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties