Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Stuntfighters Team Latvia sāk sezonu ar uzvaru Krievijā!

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (33)
  • Drukāt
  • Stunfighters Team Latvia,
    30-03-2010

    Latvijas komandas Stuntfighters Team Latvia braucējs Jānis Rozītis lieliski ir sācis 2010. gada stantraidinga sezonu, uzvarot Krievijas atklātā čempionāta pirmajā posmā. Jānis Rozītis- "Puse no šīs medaļas pieder MOTOpower.lv lasītājiem! Paldies Jums, ka palīdzējāt, kad tas visvairāk bija nepieciešams!"

    Pēc nelielas iesildīšanās Ukrainas galvaspilsētā Kijevā, kur kā katru gadu motosezona tika atklāta ar motoizstādi un stantraidinga paraugdemonstrējumiem, komanda devās uz Krievijas otro lielāko pilsētu Sanktpēterburgu, kur 27. martā starptautiskās motoizstādes ietvaros notika Krievijas motosporta federācijas organizētais atklātā čempionāta pirmais posms.

    Sacensības pulcēja labākos Krievijas braucējus un noritēja divās kārtās, kur katrā braucējiem tika dotas piecas minūtes brīvas izvēles triku veikšanai. Pirmajā braucienā Jānis Rozītis krita, uz slapjā seguma neveiksmīgi izpildot driftu. Pēc konsultācijas ar ātrās palīdzības mediķiem un sacensību organizatoriem tomēr tika pieņemts lēmums startēt otrajā braucienā, kas, neskatoties uz rokas traumu, izdevās nevainojams. Jānis izpildīja visus plānotos trikus un kļuva par posma uzvarētāju, apsteidzot konkurentus ar triku dažādību un sarežģītību. Jāpiemin, ka šajā posmā baltiešiem dubultuzvara, jo otro vietu ieguva lietuvietis Virginius Žukauskas, bet trešo – Krievijas braucējs Jurijs Verhovņikovs. Pēc organizatoru aplēsēm motoizstādi apmeklēja un sacensības noskatījās 17 000 skatītāju, kas ir jauns apmeklētības rekords.

    Nākamās sacensības komandas kalendārā ir stantraidinga šovs Minskā, bet jau maijā komanda atgriezīsies Krievijā, lai Maskavā piedalītos čempionāta otrajā posmā.

    Stunfighters Team Latvia
    Sanktpēterburga, Rīga, 2010. gada 29. marts.
    Vairāk informācijai – komandas menedžeris Mārtiņš Arents, +371 2 663 7777










    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties