Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


MOTOpower sezonas atklāšana 24.04.2010 (papildināts 3)

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (164)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    08-04-2010

    1. Brauciens. Kā jau tagad katru gadu, arī šogad MOTOpower rīko Moto sezonas atklāšanas braucienu! Braucienā var piedalīties jebkurš motobraucējs.

    Papildināts Nr.1. Brauciens NOTIKS!

    Papildināts Nr.2. Afterpartī sākums plkst. 21.00 jaunajā Karamelē- Rīgā, Vaļņu ielā 26. 2. stāvā. Dalības maksa 2 Ls.

    Lūdzu sekojiet līdzi šīs tālākās informācijas izmaiņām un papildinājumiem! Izlasiet informāciju līdz galam, lai nav pārpratumu!

    Šī gada 24. aprīlī ir oficiālā moto sezonas atklāšana. Šajā dienā, iekļaujot arī oficiālo pasākumu Biķerniekos, MOTOpower veiks savu ikgadējo braucienu.

    Pamatdoma:
    Apvienot visus MOTOpoweristus un ne tikai vienā kopīgā braucienā, un rezultātā nokļūt Biķernieku sporta kopmleksā, kur notiks oficiālais sezonas atklāšanas pasākums.

    Maršruts:
    Skatīt karti zemāk.

    Tikšanās vieta un laiks:
    2010. gada 24. aprīlī tiekamies visi plkst. 10.00 Maskavas ielas „K-Rautas” stāvvietā. Kartē punkts „A”. Lūdzu visi ierodas ar uzpildītu degvielu, jo pa ceļam nekur nestāsimies, lai uzpildītos!

    Izbraukšana un brauciens:
    Izbraukšana ir tieši plkst. 11.00 no punkta „A”. Brauciena garums- 40 km. Brauciena paredzētais ilgums- 50 minūtes. Brauciena gaitā mēs apstāsimies visi punktā „D”. Pēc tam turpināsim ceļu līdz galapunktam- Biķerniekiem.
    Braucienu vadīs un pārraudzīs motociklisti dzeltenās drošības vestēs ar MOTOpower simboliku. Lūdzu sekosim viņu norādēm, lai izvairītos no starpgadījumiem. Brauciena laikā neviens nevienu nedrīkst apdzīt, izņemot drošībniekus vestēs, kuri nodrošinās pievedceļu bloķēšanu un vēl kopēju brauciena kārtību, gan kolonnas priekšā, gan pa vidu, gan arī aizmugurē. Brauksim kolonā pa divi viens aiz otra vienā automašīnu joslā. Ņemiet vērā, ka jāturās ir savā motocikla joslā, kuras ir divas vienā automašīnas joslā. Sīkāki brauciena kārtības norādījumi tiks doti uz vietas punktā „A”. Jau iepriekš varu brīdināt: Tie, kuri grib izlidināties, lūdzu nepiedalaties šajā braucienā! Brauciena ātrums būs +/- CSN paredzētais. Tas viss ir nepieciešams gan pašu, gan arī citu satiksmes dalībnieku drošībai.


    2. Biļetes

    Tā kā mēs visi, kuri piedalās MOTOpower braucienā, ieradīsimies arī Biķerniekos, mums visiem ir jābūt biļetēm. Biļetes varēs iegādāties punktā „A” un punktā „D”. Punktā „D” visiem tiks pārbaudītas biļetes! Tāpēc, kad ierodaties uz braucienu, lūdzu uzreiz iegādājaties biļetes... tam arī šī stunda punktā „A” ir daļēji domāta. Būs arī nopērkamas MOTOpower uzlīmes un maikas.
    Biļetes būs aproču veidā un to cena: 3,- Ls (pērkot citur: 5,- Ls).
    Biļetes ir nepieciešamas, lai mēs visi skaisti kolonnā bez apstāšanās iebrauktu Biķerniekos. Bet kopumā ņemot mums tādā veidā ir jātbalsta MCA un vispār Sezonas atklāšana kā tāda, jo gan Biķernieku trase, gan arī pārējie pasākumi, kuri notiks šajā dienā, maksā naudu. Šis jautājums ir izrunāts vairākkārtēji ar MCA un citu variantu nav.


    3. MOTOpower atklāšanas vakara pasākums

    Uz MOTOpowera vakara pasākumu ir aicināti visi motobraucēji, lai patusētos, iepazītos, izrunātu visas mototēmas un kopīgi iemalkotu dzērienus.

    Laiks un vieta:
    Tiekamies 2010. gada 24. aprīlī plkst. 21.00 jaunajā „Caramele Rouge” kafējnīcā/restorānā otrajā stāvā. Adrese- Rīga, Vaļņu iela 26. Svarīgi! – tikai nesajauciet... šī ir jaunā Karamele jaunā vietā! Dalības maksa- 2 Ls, kurus iekasēs pie ieejas. Maksa būs par uzkodām., lai nebūtu kā pagājšreiz, kad sēdējām pie galīgi tukšiem galdiem.

    Tiekamies visi atklāšanā!

    Spoks



    Maršruts-

    Links uz karti

    Karte



    Tuvināta karte punktiem D, E, F un G.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties