Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 2 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


HONDA motociklu testa diena 17.04.2010

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (28)
  • Drukāt
  • Honda-moto.lv,
    13-04-2010

    Saulainais pavasaris ir īstais laiks, lai uzsāktu moto sezonu. Tieši tādēļ motociklu ražotājs "Honda" un oficiālais šī ražotāja pārstāvis Latvijā SIA "H33" sestdien, 2010. gada 17. aprīlī sporta kompleksā "333" rīko "Honda" ielas motociklu testu dienu, kurā savus klientus un interesentus iepazīstinās ar jaunākajiem modeļiem un tehnoloģijām.

    Viens no "Honda" modeļu gammas lepnumiem, ar ko būs iespējams iepazīties testu dienā, ir sportiskās ceļošanas motociklu sērijas VFR jaunākais modelis VFR1200FA, kura izstrādē ir ņemtas vērā iepriekšējo modeļu lietotāju atsauksmes, kā arī izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Līdzīgi, kā pirmais Honda VFR modelis nošokēja visu pasauli, tāpat arī jaunais VFR1200FA no jauna nosaka to, kādam būtu jābūt motociklam. Tā jaunais un īpaši kompaktais 1237 kubikcentimetru V4, 170 zirgspēku dzinējs ar pirmo "Honda" motorizēto bez-troses "Throttle by Wire" sistēmu un dubultā sajūga automātisko transmisiju, kura aprīkota ar F1 stila pārnesumu pārslēgšanas sistēmu, kā arī jaunākās paaudzes konstrukcijas kardānu, dod iespēju pilnībā izbaudīt brīvību un ceļot prieku.

    Otrs nozīmīgākais "Honda" jaunais modelis ir "Custom" sērijas čoperis VT1300CXAA, kuram līdzīgu neatrast. Ne velti to citviet dēvē par fūriju. Tā atklātais un graciozais cauruļu rāmis ar izstieptu garenbāzi, kā arī pilienveida degvielas tvertne, veido vienu no tīrākajām un saistošajām plūdlīnijām kreiseru motociklu saimē. Šis ir visunikālākais "Honda" motocikls kāds jebkad piedāvāts tiem, kuri mīl izbaudīt ne tikai motobraukšanu, bet arī dzinēja lielisko dziesmu. Par skaņas pavadījumu rūpējas 1312 kubikcentimetru V-twin dzinējs ar garu virzuļu gājienu un 57 zirgspēku jaudu. Šis motocikls braucējam ļauj saplūst ar to un aizmirsties mērojot gan taisnus, gan līkumotus ceļus.

    Ražotāja "Honda" sportiskāko motociklu sērija ir CBR. To testa braucienu dienā pārstāvēs jaunākais modelis CBR600RA, kas sniedz lielisku ātrumu trasē un izceļas ar nevainojamām lielceļa motocikla īpašībām. Šis ir pirmais "Honda" motocikls, kas aprīkots ar jauno un unikālo e-ABS kombinēto elektronisko bremžu pretbloķēšanas sistēmu. Tā demonstrē "Honda" inženieru ieguldījumu motociklu drošības jomā un ļauj pat nepieredzējušiem braucējiem baudīt sportisku motocikla vadīšanu, nebaidoties no kritiena, nemākulīgas bremzēšanas dēļ.

    Bez minētajiem motocikliem testa modeļu vidū būs arī modernais ceļošanas motocikls DN-01, kas aprīkots ar vismodernāko automātisko transmisiju, kā arī robustais un tehnokrātiskais motorolleris "Zoomer" un bērniem domātais TRX90EX kvadricikls.

    Lai piedalītos "Honda" motociklu testa braucienos 17. aprīlī sporta kompleksā "333", ir nepieciešams iepriekš pieteikties "Honda" motosalonā Rīgā, Dārzciema ielā 121, vai pa tālruni 67114191. Taču jāņem vērā, ka testu dalībniekiem ir jābūt derīgai A kategorijas vadītāja apliecībai, un dalībniekiem ir vēlams sporta kompleksā ierasties ar savu drošības ekipējumu.

    Plašāku informāciju par "Honda" motocikliem iespējams atrast www.honda-moto.lv un www.honda.lv




    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties