Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Mini moto šovs pie i/c Olimpia šo sestdien

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (18)
  • Drukāt
  • www.olimpia.lv ,
    10-05-2010

    Jau šo sestdien, 15.maijā, pie i/c Olimpia, Āzenes ielā 5 Rīgā visiem interesentiem būs iespēja vērot Mini moto šovu, jaunās motokrosa sportistu paaudzes sniegumu, apskatīt dažādu motociklu modeļus, izmēģināt „roku” moto braukšanā, kā arī aprunāties ar moto profesionāļiem par labākiem risinājumiem motociklu pārbūvē, pareizā un drošā braukšanā!

    Papildus minētajām aktivitātēm pasākumā piedalīsies Latvijas Karsējmeiteņu Asociācijas pārstāvēta Latvijas Universitātes karsējmeiteņu komanda ar vairākiem priekšnesumiem un improvizētu modes skati, Ata Pāruma motoklubs, notiks Mežamāra moto darbnīcas nodarbības zem saukļa „Nāc un skrūvē!”, MX Junior Team veiklības brauciens, motocikla simulatora vadīšanas demonstrējums Streetbike Freestyle komandas izpildījumā un daudzas citas aktivitātes visas dienas garumā.

    „Esam ļoti priecīgi, ka mums ir iespēja padarīt Rīgas iedzīvotāju brīvdienas krāsainākas – domāju, ka katrs tēvs gribētu parādīt savam dēlam leģendāro Indian motociklu vai unikālos Super 7 sporta krosa auto. Šī ir laba iespēja kopā ar motoskolas instruktoriem uzzināt ko jaunu par piedalīšanos satiksmē ar rolleri. Šāda pasākuma apmeklējums ir lielisks veids, kā pavadīt sestdienu – pasākumā, protams, nav ieejas maksas!” – norāda i/c Olimpia direktore Zane Šulca.

    Rūpējoties par mazajiem pasākuma apmeklētājiem, pie i/c Olimpia šajā dienā tiks uzcelta piepūšamo atrakciju pilsēta no LGK atrakcijas! Visas dienas garumā apmeklētājiem būs iespēja fotografēties pie visiem izstādītajiem objektiem, kā arī pārdesmit minūšu laikā saņemt gatavu foto.

    Tikai šajā dienā tikai i/c Olimpia tirdzniecības punktā lielākā Latvijas apdrošināšanas kompānija BTA piedāvā iegādāties KASKO apdrošināšanu savam auto ar 40% atlaidi!

    Pasākuma sākums 12:00 noslēgums 18:00.
    Pasākums tiek rīkots sadarbībā ar Streetfighters.lv


    Papildus informācija:
    Jekaterina Zilpauša
    i/c Olimpia mārketinga vadītāja
    + 371 29 345 829
    + 371 67 065 604
    jz@bptam.com
    www.olimpia.lv


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties