Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


MOTOpower sporta spēles 2010

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (18)
  • Drukāt
  • Spoks- MOTOpower.lv,
    22-06-2010

    Šogad 14. un 15. augustā pirmo gadu notiks visu motobraucēju kopīgas sporta spēles, kuras organizē vortāls www.MOTOpower.lv . Sporta spēļu vieta ir atpūtas parks “Leiputrija” (www.leiputrija.com).

    Sporta spēlēs ir aicināti piedalīties visi motobraucēji/-as, kā arī tie, kuri vismaz uzskata sevi par tādiem. Aicināti arī ir līdzjutēji un atbalstītāji. Pasākums notiks organizētā un brīvā gaisotnē, kur iepriekš izveidotas komandas piedalīsies dažādās sporta disciplīnās un konkursos, un rezultātā saņems balvas.

    Pasākums sāksies sestdien ap plkst. 12.00 un notiks visas dienas garumā. Vakarā, skanot mūzikai fonā, būs iespēja aprunāties ar domu biedriem pie kādas alus vai cita dzēriena glāzes, pērties pirtiņā, kā arī izdejoties utt. Gulēšana ir paredzēta teltīs, kuru katrs pats sev sagādās un kempinga mājiņās. Otrā rītā izgulējušies, paēduši, lēnā garā braucam mājās.

    Smagākas mantas kā teltis utt., būs iespēja aizvizināt kravas busā, kurš sestdien izbrauks no kādas noteiktas vietas Rīgā un svētdien pēc pasākuma atgriezīsies.

    Būs vēl daudz sīkākas informācijas par šo pasākumu kā piemēram dalībnieku pieteikšanās, dalības maksa un komandu dalīšana u.c. bet tas viss mazliet vēlāk.

    Pasākums notiks ar mūsu visu pašu atbalstu. Ja ir kāds atbalstītājs, kuram būtu jebkādā veidā interese piedalīties šajā pasākumā, lūdzu rakstiet- spoks@motopower.lv vai 29464806.

    Turpinājums sekos...


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties