Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Jānim Rozītim uzvara Ukrainas streetbike freestyle čempionātā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (16)
  • Drukāt
  • Stuntfighters.lv,
    17-08-2010

    Augusta sākumā Latvijas streetbike freestyle komanda „Stunfighters” bija devusies garākā un šīs sezonās pēdējā izbraucienā uz vairākām sacensībām un šoviem Polijā un Ukrainā. Sezona ir noslēgusies ar lielisku panākumu – Latvijas labākais streetbike freestyle braucējs Jānis Rozītis ir uzvarējis Sevastopoles pilsētā notikušajā Ukrainas čempionātā.

    Sacensības notika grūti iedomājamā vietā – Krievijas Federācijas Melnās jūras flotes aviācijas lidlaukā pašos Ukrainas dienvidos tikai 50 metrus no pludmales! Pasākumā, kurš noritēja vienpadsmit dienas, bez streetbike freestyle čempionāta notika arī dažādas auto sacensības un paraugdemonstrējumi, savukārt festivālu organizēja viena no pazīstamākajām auto un moto dzīves organizācijām „autoexotica.ru”. Sacensības Sevastopolē notika divās kārtās, kur pusfinālā un finālā dalībniekiem bija jāveic brīvas izvēles triku programma. Rozītim abi braucieni izdevās nevainojami un rezultātā pelnīta pirmā vieta.

    Nedēļu pirms Ukrainas čempionāta komanda startēja Polijas pilsētā Bydgoszcz notiekošajās Stunt GP International 2010 sacensībās. Lielajā konkurencē, kur uz starta stājās vairāk kā sešdesmit dalībnieku, Jānis Rozītis izcīnīja 12. vietu, lai arī pēc pusfināla braucieniem Jānis bija desmitais un bija iespējas pacīnīties par vietu desmitniekā.

    Organizatori ir uzstādījuši augstus mērķus izveidot motošosejai līdzīgu seriālu, kur sezonas gaitā GP posmi notiek vairākās valstīs, nodrošinot augstu sacensību kvalitāti, vienādus tiesāšanas kritērijus un ievērības cienīgu balvu fondu. Atliek novēlēt organizatoriem veiksmi un cerēt, ka kāds no GP posmiem notiks arī Latvijā.

    Vēl šogad iespējama komandas dalībā Minskā plānotajā Baltkrievijas atklātajā čempionātā, bet kopumā ar šo izbraucienu komandas sacensību sezona ir noslēgusies un komanda vēlas pateikties visiem atbalstītājiem. 2010. gada sezona kopumā jāvērtē kā izdevusies. Komandas līderis Jānis Rozītis ir Krievijas un Ukrainas čempions, bet Anglijas čempionātā sasniegta 4. vieta. Sezonas gaitā atsevišķās sacensībās labi startēja Gatis Riņķis un Lauris Klēbahs, kas sevi starptautiskā mērogā pieteica, kā komandas debitanti un tas liek cerīgi skatīties uz Latvijas streetbike freestyle nākotni.

    Stunfighters Team Latvia
    2010. gada 16. augusts.
    Vairāk informācijai – komandas menedžeris Mārtiņš Arents, +371 2663 7777




    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties