Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 3 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


N.A.Č. pēdējais- 6. posms Rēzeknē 4.09.2010.

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (1)
  • Drukāt
  • Durka.lv,
    31-08-2010

    4. septembrī Nacionālā Amatieru Čempionāta motošosejas pēdējais posms Rēzeknē, Rēzeknes kartodromā. Pirmais starts 12:15, skatītājiem ieeja bezmaksas, paralēli notiks arī LČ supermoto pēdējais posms.

    Šķiet ka nemaz tik sen nebija 1. maijs un NAČ sezonas atklāšana, bet kalendārs nemelo – motošosejas sezona Latvijā tuvojas beigām un Nacionālā Amatieru Čempionāta dalībniekiem atlicis tikai viens posms un pēdējā iespēja uzlabot rezultātu kopvērtējumā. Meistarklases dalībniekiem šādas iespējas vairs nebūs, jo viņu sacīkšu pēdējais posms jau ir noticis un kopvērtējumu var apskatīt sacensību organizatora, biedrības “Durka Racing” mājaslapa www.durka.lv.

    Rēzeknes posms pagājušajā gadā bija apmeklētākais sacīkšu posms un arī šogad skatītājiem būs ko redzēt. Šogad katras klases dalībnieki piedalās 6 posmos. Kopvērtējumā netiek ņemti vērā 2 braucieni ar zemākajiem rezultātiem.

    Ļoti sīva cīņa gaidāma motošosejas “Tautas klasē”, kurā katram no līderiem ir kāds posms, kura rezultātu vajadzētu uzlabot. Līdz šim šajā klasē šogad piedalījušies 42 sportisti. Šobrīd vietu sadalījums ir šāds – pirmais Santis Zauers ar 233 punktiem, otrais Emīls Janaitis (220), seko Arturs Stankevičs(204). Visstabilāk braucis līderis – Santim ir ieskaites punkti visos līdz šim notikušajos braucienos, tomēr zemākos rezultātus – Biķernieku posma 1. braucienā iegūtos 23 punktus un sezonas atklāšanas 24 vēl var uzlabot. Tomēr Emīls Janaitis s/k 333 posmā nokrita un neguva ieskaites punktus nevienā no braucieniem, tā kā Zauera pirmā vieta ir apdraudēta. Arī Stankevičam nav punktu par Vaiņodes posma 2. braucienu.

    Arī minimoto jeb pocketbike klasē pirms pēdējā posma uzvarētāju noteikt nevar. Kārlim Vikmanim 281 punkts, Kasparam Svīkulim 279, Edgaram Šūtelim 266, pirmie ir braukuši stabili un guvuši punktus visos braucienos, bet Šūtelis nav piedalījies 1. posmā.

    Standarta motorolleru klasē stabils pārsvars (un iespēja ievērojami uzlabot rezultātu) Andrim Krištobānam, 268 punkti. Dmitrijam Macukam 230, Oskaram Tumaševskim – 222.
    Racing-70 motorolleru klasē pirmais Kaspars Brigzne (270 punkti), otrais Viktors Freimanis (242), trešais – Eduards Sproģis (223).

    Supermoto ieskaitē drošu pirmo vietu kopvērtējumā sev nodrošinājis Krišjānis Cers, 247 punkti. Otrais Māris Mežgals ar 129 punktiem, bet trešais Roberts Circenis, 110 punkti.

    Nacionālo Amatieru Čempionātu atbalsta Honda (SIA H33), R1.com.lv riepas un diski, MOTOpower.lv, Ātruma cilts, K&N, stuntfighters.lv, DDC, VALINTA, Ivara Kazāka Juridiskais birojs, L.A.M.A., Arča moto, žurnāls Sports, Motodroms, HCT Automotive, WILO, Motoaplis, TV Motors, MOTUL, MotoLietas.lv, FlaktWoods, Sawi.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties