Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


FMX Latvijas Grand Prix biļešu akcija pagarināta

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (5)
  • Drukāt
  • www.fmxlatvia.lv,
    10-09-2010

    Motofrīstaila Pasaules čempionāta Latvijas Grand Prix biļešu akcija, kas dod iespēju Latvijas iedzīvotājiem iegādāties biļetes par īpaši draudzīgu cenu, ņemot vērā lielo ekstrēmo sporta veidu cienītāju aktivitāti, ir pagarināta par divām dienām – līdz 12. septembrim.

    2010. gada 23. oktobrī Arēnā Rīga notiks Latvijas Grand Prix izcīņa motofrīstailā, kurā piedalīsies šobrīd pasaulē spēcīgākie motofrīstaila sportisti. Līdz šim īpašās biļešu iepriekšpārdošanas akcijas beigu datums bija 10. septembris. Taču, ņemot vērā lielo cilvēku aktivitāti, kas FMX Latvijas Grand Prix jau otro nedēļu notur Biļešu Serviss pirktāko pasākumu biļešu TOP pirmajā trijniekā, sacensību organizators ir vienojies ar Biļešu Serviss par akcijas pagarinājumu, dodot iespēju visiem interesentiem izmantot brīvdienas šīs nedēļas nogalē, lai iegādātos biļetes uz šī gada ekstrēmāko sporta pasākumu.

    FMX Latvijas Grand Prix 2010 sportisti no dažādām Pasaules valstīm sacentīsies nevien par tiem ļoti svarīgajiem pasaules čempionāta punktiem, bet arī centīsies pārspēt līdzšinējo Latvijas rekordu augstlēkšanā ar motociklu, kā arī sacentīsies līdz šim vēl Latvijā neredzētā disciplīnā – paralēlajā motofrīstailā "Race & Style".

    Biļetes iepriekšpārdošanā ir pieejamas Biļešu Serviss kasēs visā Latvijā. Tās cenu diapazonā no 11 līdz 25 latiem būs iespējams iegādāties tikai līdz 12. septembrim. Pēc īpašās biļešu akcijas beigām, tās kļūs par 20 – 30% dārgākas.

    Latvijas Grand Prix 2010. gada 23. oktobrī Arēnā Rīgā notiks, pateicoties Rīgas domes, Latvijas Krājbankas, Kurt Koenig, Arčers, Binders, Nākotne, Latvijas Dzelzceļs, Cēsu Alus, Santeko un Red Bull atbalstam, kā arī informatīvajiem sponsoriem LNT, TV5, Novo News, Radio SWH, SWH+, SWH Rock, DELFI, SportaCentrs, Kurzemes Radio, Adrenalin un Moto-X informatīvajam atbalstam.

    Plašāku informāciju par FMX Latvijas Grand Prix iespējams atrast www.fmxlatvia.lv, kā arī www.ifmxf.com


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties