Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Augusts Justs- Šī bija mana sezonas labākā sacensība

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (2)
  • Drukāt
  • Agnis Skrebs- Motosporta Žurnālists,
    04-10-2010

    Šīs nedēļas nogalē, 2. un 3. oktobrī, norisinājās Eiropas Nācijas motokrosā, Holandes pilsētā Markelo, kurās Latvijas izlasi pārstāvēja arī Augusts Justs, kurš aizvadīja šīs sezonas veiksmīgāko sacensību.

    Pirmajā braucienā, kā jau ziņojām Augustam izdevās ļoti veiksmīgs starts un arī pats brauciens izdevās ļoti labs un mūsu sportists izcīnīja 3. vietu. Otrajā braucienā Augustam pēc veiksmīga starta, smilšainajā un ļoti bedrainajā trasē, neizdevās atrast savu ritmu un Augusts ierindojās 11. vietā. No Latvijas izlases tieši Augusts Justs uzrādīja vislabākos rezultātus un bija mūsu komandas galvenais vilcējspēks, un Latvijas izlase ierindojās 8. vietā Eiropas Nācijas motokrosā, kas ir augstākais panākums Latvijas motokrosa vēsturē.

    Latvijas komandu pārstāvēja arī Dāvis Līvs MX1 klasē un Toms Macuks MX2. „AP Motokurzemes” komandas pārstāvim no Liepājas Dāvim Līvam izdevās braucienos izcīnīt 16. vietu un 21. vietu, bet Toms Macuks no „Rodeo MX Racing Team”, pēc ne visai veiksmīga starta pirmajā braucienā finišu sasniedza 21. vietā, bet otrajā braucienā motocikla defekta dēļ jau otrajā aplī bija spiests izstāties.

    Augusta Justa komentārs:

    Šīs bija mans sezonas labākais starts. Esmu ļoti apmierināts ar pirmo braucienu, nedaudz skumji, ka nespēju nobraukt arī otro braucienu tik pat veiksmīgi, jo trase bija kļuvusi daudz smagāka un man neizdevās atrast savu ritmu. Kopumā sacensības man izvērtās veiksmīgas un prieks, ka ar komandas biedriem Dāvi Līvu un Tomu Macuku izdevās izcīnīt 8. vietu Eiropas Nācijās. Vēlos pateikt lielu paldies mūsu izlases vadītājam Tomasam Cīrulim, izlases atbalstītājiem un maniem personīgajiem sponsoriem, kuri ir bijuši man uzticīgi visu sezonu, neskatoties, ka sezona izdevās ļoti grūta un sarežģīta.

    Būsim pateicīgi, ja Jūs publicēsiet šo informāciju savos medijos.

    Foto: www.swspeedpics.nl
    Augusts Justs Nr. 69


    Ar cieņu,

    Agnis Skrebs
    Motosporta Žurnālists


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties