Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Jānis Rozītis uzvar streetbike freestyle Baltkrievijas čempionātā!

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (30)
  • Drukāt
  • Mārtiņš Arents,
    06-10-2010

    2. oktobrī Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā notika Baltkrievijas atklātais čempionāts streetbike freestyle, kurā ar lieliskiem panākumiem startēja Stuntfighters Team Latvia komanda.

    Spēcīgā 20 braucēju konkurencē no Lietuvas, Baltkrievijas, Krievijas un Ukrainas Jānis Rozītis izcīnīja uzvaru, bet pārējie komandas braucēji Gatis Riņķis un Lauris Klēbahs ierindojās attiecīgi 8. un 10. vietā. Rozītim izdevās nevainojams brauciens, izpildot visus paredzētos trikus augstā kvalitātē. Programmas noslēgumā, sickest trick disciplīnā izdevās parādīt triku, kuru līdz šim spējuši tikai daži pasaules braucēji –suicide circle, t.i. braucot uz aizmugurējā riteņa , motors darbojas ar maksimāliem apgriezieniem, un jāveic vismaz 1 apgrieziens ap savu asi.

    Šīs bija pēdējās komandas sacensības šajā sezonā. Ziemas sezonā ir plānots uzlabot sacīkšu tehniku, kā arī trenēties, neņemot vērā sniegu, salu un citus mūsu ziemām raksturīgos laika apstākļus. Tuvākais moto šovs plānots nākamā gada aprīlī, Libānas galvaspilsētā Beirutā. Komanda pateicas visiem atbalstītājiem un līdzjutējiem, par sniegto atbalstu.

    Mārtiņš Arents
    +37126637777
    mapo@stuntfighters.lv






    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties