Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


BMW K1600- 2011. gada sākumā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (9)
  • Drukāt
  • BM Auto marketings,
    15-10-2010

    Tie, kuriem paveicās būt Vācijas pilsētā Ķelnē notikušajā Intermot Motociklu izstādē, bija liecinieki īpašai pasaules pirmizrādei – tika prezentēti nākotnes tūrisma motociklu modeļi K 1600 GT un K 1600 GTL ar vieglākajiem un kompaktākajiem 6 cilindru vienrindas motoriem sērijveida motociklu vidū.

    Tiem, kas, gaidot šo divu aizraujošo un savā jomā labāko modeļu atklāšanu, nebija sapulcējušies pie 1400 kvadrātmetru plašā BMW motociklu stenda, tiek dota iespēja iepazīties ar svaigākajiem jaunumiem. Visa vajadzīgā informācija par šiem luksusa tūrisma motocikliem ir atrodama plašajā interneta speciālizdevumā.



    Pēc interneta vietnes bmw-motorrad.com pilnīgas atjaunošanas, fani „Touring nākotni” var iepazīt mājas lapā un sajūsmināties par K 1600 sērijas motocikliem, nepametot savas mājas. Šobrīd saturā iekļauti dažādi video un interviju sērija ar viceprezidentu Deividu Robu (David Robb), kurš sniedz unikālu ieskatu aizraujošajā jauno K 1600 modeļu radīšanas procesā.



    Te ir pieejamas arī detalizētas tehniskās specifikācijas par abiem motocikliem – gan par piedziņas sistēmu, šasiju, elektroniku, korpusu, dizainu un aprīkojumu, gan par aksesuāriem. Jūs atradīsiet arī iedvesmojošas filmas, kas uzsver katra modeļa būtību, un dažādas lejupielādējamas ekrāna tapetes ar attēliem no agrīnām modeļu skicēm līdz krāšņiem mākslas fotoportretiem.



    Interneta speciālizdevuma pārdomātā un skaidrā navigācija ļauj lietotājiem uzzināt visu viņiem nepieciešamo par šiem jaudīgajiem un jaunajiem motocikliem - gan par modeļu atšķirībām, gan par šo Premium klases motociklu īpašajām jaunajām tehnoloģijām. Viskompaktākais līdz šim uzbūvētais augstas jaudas vienrindas sešu cilindru dzinējs, adaptīvie priekšējie lukturi un integrētas vadības ierīces koncepts ir tikai daži no jaunumiem.



    Šie jaunie motocikli neapšaubāmi ir tehnoloģisko jauninājumu paraugi, kuros ikviena detaļa ir radīta maksimālam braukšanas priekam un luksusa izpausmei pilnīgi jaunā dimensijā.
    Jaunie K 1600 sērijas motocikli nokļūs tirdzniecībā 2011.gada sākumā, dodot iespēju motobraucējiem pārliecināties par to sniegumu un nepārspēto komforta līmeni. Savukārt tie, kas nespēj tik ilgi gaidīt, mājas lapā jau var pierakstīties uz speciālizdevuma jaunumiem, kas ļaus uzzināt visaktuālāko informāciju par šiem iespaidīgajiem sešu cilindru Gran Turismo motocikliem.



    Interneta speciālizdevumu par K 1600 GT un K 1600 GTL modeļiem atradīsiet šeit:
    http://www.bmw-motorrad.com/com/en/index.html?content=http://www.bmw-motorrad.com/com/en/bikes/tour/k1600/k1600.html¬rack=1

    Vai arī izvēlieties saiti uz interneta speciālizdevumu jaunajā www.bmw-motorrad.com mājas lapā.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties