Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Mikus Neško turpinās sadarbību ar Saldus Motoklubs

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Agnis Skrebs, sporta žurnālists,
    14-02-2011

    Latvijas šī brīža spēcīgākais kvadru braucējs Mikus Neško cītīgi un nopietni gatavojas gaidāmajai sezonai. To jau var redzēt pēc viņa rezultātiem Latvijas čempionātā skijoringā, kur viņš kopā ar savu partneri Raivi Zolmani pēc aizvadītiem 5 posmiem ir līderi kopvērtējumā prestižajā „Lielo meistaru klasē”.

    Viņš arī piedalās sacensībās ziemas motokrosā kvadru klasē un šobrīd kopvērtējumā atrodas otrajā pozīcijā. Šajā nedēļā kļuva zināms, ka arī šajā sezonā Mikus Neško turpinās sadarbību ar „Saldus Motoklubu”, un sadarbosies ar „Herbalife Independent distributor”.

    Mikus Neško komentāri:

    -Vai ir tasinība, kad esi vienojies ar savu tagadējo “Saldus Motoklubu” par sadarbības turpināšanu?
    -Jā tā ir, esam vienojušies par sadarbības turpināšanu.

    -Kādus uzdevumus Tev ir nospraudusi komandas vadība?
    -Mans uzdevums ir pēc iespējas vairāk gūt punktus komandas labā „Superkausā” un Latvijas čempionātā, kā arī reklamēt un celt prestižu savam klubam.

    -Kāpēc tomēr nolēmi palikt “Saldus motoklubā”, nevis izvēlējies citus variantus?
    -Uz 2011. gada sezonu man bija vairāki piedāvājumi no citiem klubiem. Es tos izskatīju un izvēlējos sev piemērotāko. Galarezultātā izvēlējos šo klubu, jo sadarbība ar Saldus motoklubu ir bijusi loti veiksmīga un ilgst vairākus gadus, tāpēc priekšroku devu savam klubam. Liels paldies visiem klubiem, kuri izrādīja interesi par mani un izteica piedāvājumus.

    -Kā šobrīd notiek Tava sagatavošanās gaidāmajai sezonai?
    -Šobrīd ļoti intensīvi strādāju pie fiziskās sagatavotības, kā arī piedalos skijoringa sacensībās.

    -Vai esi kaut ko pamainījis sagatavošanās procesā, lai sasniegtu 2011. gadā nospraustos mērķi?
    -Jā, sagatavošanās process šogad ir savādāks, nekā citus gadus, un pieeju pie tā ar lielāku atdevi. Esmu arī uzsācis sadarbību ar „Herbalife Independt Distributor”, kam pateicoties varu regulāri uzzināt informāciju par savu organismu.

    -Ko Tev dot šie regulārie testi?
    -„Herbalife” tests man deva patiesība vairāk nekā biju domājis. Tas man palīdzēja noskaidrot daudz dažādu lietu par veselīgu uzturu. Domāju, ka pateicoties šim testiem, ko veicu katru nedēļu, spēšu uzlabot fizisko formu. Iesaku arī citiem sportistiem izmantot šo testu, jo iegūtā informācija ir tiešām noderīga.

    -Kas nepieciešams, lai varētu sasniegt visus savus mērķus šai sezonai?
    -Lai varētu sasniegt iecerēto ir nepieciešams ieguldīt daudz darba un spēka. Ļoti daudz šajā sporta veidā nosaka finanses ,tāpēc jācer, ka izdosies piesaistīt arī vēl citus atbalstītājus, un mēs kopīgiem spēkiem spēsim atkārtot pagājušā gada panākumus un vēl uzlabot rezultātus. Mērķis ir izcīnīt arī šogad Latvijas čempiona titulu spēcīgākajā Kvadri „Open” klasē, kā arī vēlos uzvarēt „Superkauss” sacensībās. Šīs ir Baltijas mēroga visprestižākās sacensībās, jo to organizācija ir augstā līmenī, spēcīgs dalībnieku sastāvs, tāpēc būšu ļoti apmierināts pēc sezonas, ja būšu izcīnījis čempiona titulu Kvadri Pro klasē.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties