Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Vyrus 986 M2 dodas sportot

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Motografs.lv,
    18-04-2011

    Atmetot ne visai pamatotās ambīcijas piedalīties pasaules čempionātā, eksotiskais sportinieks startēs Spānijā.

    Ja nu pēdējā pusgada laikā kaut kas interesants ir noticis moto eksotikas segmentā, tad tas ir Vyrus 986 M2 “dari pats” sacīkšnieks, kuru paši Vyrus cilvēki ambiciozi pieteica kā kaujai gatavu Moto 2 pasaules čempionāta tehniku. Motocikls ar “netradicionālu” priekšējo piekari tik tiešām ir interesanta un svaiga atkāpe no aktuālā piedāvājuma, turklāt simpātiska ir ideja klientiem piedāvāt motociklu–komplektu par (nosacīti) draudzīgāku cenu.



    Tagad izrādās, ka Vyrus ar jauno modeli tik tiešām dosies sportot, taču, kā jau to varēja gaidīt, ne pasaules čempionātā. Tā vietā 986 M2 parādīsies Spānijas CEV čempionāta Moto 2 klasē (Spanish Speed Championship), kur ir praktiski tādi paši noteikumi kā globālajā seriālā.



    Par Vyrus partneri šajā kampaņā kļuvusi vēl viena itāliešu kompānija – izplūdes sistēmu speciālisti MIVV, kuri iepriekš ir sadarbojušies ar Moto 2 motociklu producentu FTR. Partnerība līdzi nes ļoti nozīmīgu know–how un vienlaicīgi arī zināmus upurus, jo ļoti kompaktās oriģinālās izplūdes sistēmas vietā ir stājies banāls un briesmīgi liels skurstenis. Bet neko darīt – apstākļos, kad visiem konkurentiem ir vienādi motori, cīņā par zirgspēku desmitdaļām labi ir jebkuri līdzekļi.



    Taču šokējošākas par izplūdes sistēmu ir izmaiņas priekšējā piekarē! Ja reiz Bimota un Vyrus savas piekares uzskata par labākajām pasaulē, ko, pie velna, motocikla priekšgalā dara iepriekš neredzēta svira!? Fakts, ka tā dodas stūres virzienā, liek domāt, ka pilotam no oriģinālās konstrukcijas trūkst atgriezeniskās saites un, iespējams, ir vēl citas problēmas.

    Lai kā tur būtu, atbildes uz šo un citiem jautājumiem mēs iegūsim jau šo svētdien, 17. aprīlī, kad Heresā notiks Spānijas čempionāta pirmais posms. Motogrāfs turēs īkšķus, lai donkihotiem izdodas, un, protams, ziņos par Vyrus panākumiem.

    Foto: MIVV.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties